Speltips Djokovic - Nadal

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-04-22 14:00
Land:
Liga: ATP 1000 Monte-Carlo
Odds: 1,50
Speltips: 1 +1,5 set
Spela på Speltips Djokovic - Nadal
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1 +1,5 set
Drömfinalen i Monte-Carlo är ett faktum efter att både Nadal och Djokovic fått jobbet gjort i sina semifinaler tidigare i dag.

Hur resorna mot finalen sett ut? Djokovic har brottats med lite koncentrationssvårigheter (farfarns bortgång tidigare i veckan kan vara en anledning) och verkligen bara gjort vad som varit tvunget. Men o andra sidan trycker han bara på den berömda knappen när det börjar se jobbigt ut i matcherna.

Nadal har, som vanligt, varit mer konsekvent och inte givit bort en boll gratis - undrar om han gör det om det så bara är en grabb på 5 bast som han lattjar med.

Hur som helst: Djokovic är faktiskt lite läskig när han bestämmer sig för att vara bra. Det finns liksom ingen medicin. Det är Federer då som kan stoppa Djokovic nuförtiden.


Statistik kan man ju vinkla lite hur man vill. Vill man dra den åt Nadals fördel vinklar man den som så att det är 16-14 i spanjorens favör genom tiderna.

Ska man bryta ner statistiken till en, enligt mig, mer nykter nivå så har Djokovic vunnit de 7(!) senaste matcherna där två av dem spelats på grus. Att dra upp vilket underlag spelarna mötts/möts på är dock inte så intressant längre när även hard court-underlagen är långsamma.

Som ni förstått så tror jag på Djokovic som vinnare av hela matchen här, men för att vara på den säkra sidan nöjer jag mig med att han minst plockar set när oddset ändå är så pass fint.

1,50 på att Djokovic plockar set och cirkus 1,70 på att Nadal plockar hela matchen är ett hån - även om Nadal går för sin 8:e raka titel i Monte-Carlo.

Lycka till!
Spela på Djokovic - Nadal hos Betsafe
RH34 - 21 April 2012 - 23:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
GAISdave - 2012-04-22 02:29

En bra rek men jag spelar Djoko som vinnare.
Forza GAIS!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: