Speltips Eksjö - Stensjön

Sport: Bonnfotboll
Spelstopp: 2012-05-16 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 4 NÖ Småland
Odds: 2
Speltips: 2
Spela på Speltips Eksjö - Stensjön
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2
Här ska det spelas bonnfotboll i Eksjö som ställs mot Stensjön i Div 4 NÖ Småland. Ett Eksjö som inte alls har varit bra den här säsongen som ligger på 1 ynka poäng. Mot ett Stensjön som inte alls var nöjda med 6 poäng efter tre matcher, siktar alltså mot toppen av tabellen eftersom dom ville ha haft 9/9 möjliga.

Stensjön mötte ett ungt och taggat Västervik i sin fjärde match. VFF som är tippade som seriefavoriter innan seriestart har inte lyckats helt och hållet hittills heller men hemma mot Stensjön förra omgången släppte det. Dock var Stensjön det bättre laget första 15 minuterna och kunde lika gärna gjort 1-0 på VFF men lyckades inte få in bollen. VFF fick in ett mål i mitten av första halvlek och sen flöt det på, även med lite tur. Det rann iväg till 7-0 tillslut men det speglade inte matchen i helhet, VFF var bättre men 7-0 var mycket, Stensjön missade straff bland annat.


Jag tror på ett taggat och revanschsuget Stensjön mot ett uppgivet Eksjö som inte alls verkar lika taggade som man var förra året i Div. 4 Nord Östra Småland. Så jag lägger mina pengar på Stensjön som säkert kommer köra över ett tunt Eksjö.

Jag utgår ifrån vad jag sett innan och tror i denna match, då jag själv tillhör VFF:s trupp som spelar i denna serie, så jag kommer inte vara på plats i Eksjö tyvärr, så ingen liverapportering på planket.

Ni hittar matchen på Nordicbet . Det är Div. 4 Småland Nordöstra. I mina ögon ska Stensjön ha max 1.40 och har nu 2.00, guldkorn!

IF Eksjö Fotboll - Stensjöns IF 2a @2.00

Lycka till om ni ryggar, men detta är vad jag själv tror och tippar så rygga på egen risk!
Spela på Eksjö - Stensjön hos Nordicbet
Dinken - 15 Maj 2012 - 22:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2012-05-16 07:51

RYGG. Bra info synd bara du inte kan rapportera till planket. :(

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: