Speltips

Speltips Nantes-Sedan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-05-18 20:30 Spela här

Speltips Nantes-Sedan
Land: Frankrike Liga: Ligue 2
Odds: 1.96 Speltips: Över 2.5
2012-05-18 20:30 Nantes-Sedan Över 2.5 1.96 RalleArvid

Tillbaka igen efter en liten minipaus då jag ägnat mig åt uppsatsskrivande men givetvis även lite twittrande till er som följer mig där (@RalleArvid). Jag vill sällan reka något jag inte är tillräckligt påläst på men ibland kan lite spel förmedlas på Twitter som inte rekas här. På Twitter måste ni givetvis även följa @Rekatochklart som komplement till era konsekventa besök här och på världens bästa plank! En god form hos många här på Rekat inklusive mig själv. Fredagsmatch innebär Ligue 2 och ett intressant spel med tämligen högt odds har hittats innan jag tar ordentliga krafter inför en fantastisk helg.

Sista omgången av Ligue 2 och två lag som inte har någonting av uppflyttning/nedflyttning att spela för. Det borde bädda för en avslappnad och offensivt präglad approach till matchen. Nantes vill avsluta bra inför sin hemmapublik och Sedan har det i egna händer att sluta på en fin fjärdeplats samtidigt som de vid förlust kan trilla ned till en sjätteplats.

Sedan är det lag i hela ligan som spelat flest matcher innehållandes fler än 2.5 mål. Nantes ligger femma i samma statistiska liga och förhandsutsikterna för detta spel att sitta även om matchen hade gällt mer hade således även då varit goda.

Sedan har 54-44 i målskillnad, man har gjort näst flest mål i hela ligan men också släppt in väldigt många med ligans mått mätt. Nantes har trots att man ligger på åttonde plats gjort fjärden flest mål i ligan och inte heller deras defensiv är speciellt imponerande sett till insläppta mål.

Så mycket mer info finns inte att tillägga och känns inte heller som att det behövs. Logik, avslappnad inställning, kombinerat med statistik och ett aningen för högt odds gör att jag inte tvekar på att lira över 2.5 i denna drabbning.

Spelet finns till 1.96 på bet365 .

Lycka till lads!

RalleArvid - 17 Maj, 2012, 20:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2012-05-18 19:41:01

Genomgående goda nyhet Pettson och tack för att du, som vanligt, delar med dig av tankar och uppdateringar kring läget. Tror säkert ditt inlägg fick några tvivlare att vända till vår sida, dvs, den rätta sidan! Kör hårt!

Pettson - 2012-05-18 17:13:04

kan lägga till att nantes båda strikers saknades senaste match och är ? på idag,djordjevic smat bangoura. hr ett flertal anfallare att välja mellan så ska inte betyda ngt dock. wiltord den gamla räven lär starta.

i sedan får laget tillbaka fauvergue efter avstängning.(12mål för sedan i år). högerb abdallah avstängd så cantini kommer byta från vb till hb samtidigt som (lånet) carole kommer spela vb för andra matchen.

lycka till ralleA. alltid(ljuger jag men i stort sett alltid) tyckt om dina spel/rekar och gör det såhär också. GL! :)