Speltips Simon - Wawrinka

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-06-01 15:00
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 1,65
Tips: Wawrinka
Alla som såg Gilles Simon göra bort sig mot Almagro i Nice. Alla som såg Gilles Simon tappa set som ärkesopan (på grus) Ryan Harrison. Alla som såg Gilles Simon tappa två set mot Brian Baker rankad 141. Tror ni att den människan vinner över Stanislas Wawrinka?

Svaret är så klart Nej. Det är väldigt tråkigt för att Simon är trevlig att titta på när han spelar tennis, men nu har han helt tappat självförtroendet och slutat slå winners för att istället slå unforced errors.
Det som hela tiden varit hans spelstil - Inga unforced och kliva fram när motståndaren slår för kort har nu blivit hans fall som motståndarna utnyttjar.

Jag har svårt att se Simon vinna här. Nu har hemmafansen fått tillbaka sin kelgris Paul-Henri Mathieu och är trötta på att se fransmannen gnälla på domare, banor, väder och vind.

Ta två veckor ledigt och kom tillbaka till Wimbledon så ska vi se att det går bra. Men idag blir det tyvärr förlust mot Wawrinka som varit utomstående sedan Monte-Carlo där han pressade Nadal och tvingade både Djokovic och Berdych till tiebreak.

Han trivs bäst på grus och har vunnit över 70% av sina matcher på detta underlag. Schweizaren spelas till 1,65 på bwin.
Spela på Simon - Wawrinka hos Bwin
Spela nu
Poldan - 1 Juni 2012 - 10:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Stoppoloss - 2012-06-01 11:01

1.70 på expekt

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: