Speltips

Speltips Simon - Wawrinka

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-06-01 15:00 Spela här

Speltips Simon - Wawrinka
Land: Frankrike Liga: Franska Öppna
Odds: 1,65 Speltips: Wawrinka
2012-06-01 15:00 Simon - Wawrinka Wawrinka 1,65 Poldan

Alla som såg Gilles Simon göra bort sig mot Almagro i Nice. Alla som såg Gilles Simon tappa set som ärkesopan (på grus) Ryan Harrison. Alla som såg Gilles Simon tappa två set mot Brian Baker rankad 141. Tror ni att den människan vinner över Stanislas Wawrinka?

Svaret är så klart Nej. Det är väldigt tråkigt för att Simon är trevlig att titta på när han spelar tennis, men nu har han helt tappat självförtroendet och slutat slå winners för att istället slå unforced errors.
Det som hela tiden varit hans spelstil – Inga unforced och kliva fram när motståndaren slår för kort har nu blivit hans fall som motståndarna utnyttjar.

Jag har svårt att se Simon vinna här. Nu har hemmafansen fått tillbaka sin kelgris Paul-Henri Mathieu och är trötta på att se fransmannen gnälla på domare, banor, väder och vind.

Ta två veckor ledigt och kom tillbaka till Wimbledon så ska vi se att det går bra. Men idag blir det tyvärr förlust mot Wawrinka som varit utomstående sedan Monte-Carlo där han pressade Nadal och tvingade både Djokovic och Berdych till tiebreak.

Han trivs bäst på grus och har vunnit över 70% av sina matcher på detta underlag. Schweizaren spelas till 1,65 på Bwin .

Poldan - 01 Juni, 2012, 10:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Stoppoloss - 2012-06-01 11:01:45

1.70 på Expekt