Speltips

Speltips Sverige-Serbien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-05 19:00 Spela här

Speltips Sverige-Serbien
Land: Internationell Liga: Vänskapsmatch
Odds: 1.61 Speltips: 1
2012-06-05 19:00 Sverige-Serbien 1 1.61 RalleArvid

Examen och tillhörande aktiviteter förpassade mig i tvådagars mini-rek-skugga efter att min Englands-streak fortsatte i lördags. Nu är jag tillbaka och fokus ligger givetvis nu på allt som hör EM till. Svenskt genrep ikväll och jag ser fram emot en tämligen underhållande match.

Sverige har genomgått något av en (skönhets)förändring sedan Hamrén tog över. Jag är ett stort fan av Lagerbäcks pragmatism där vi nådde mästerskap efter mästerskap även om det inte alltid såg speciellt trevligt eller intressant ut när vi spelade (trots att bilden av Sverige som tråkigt, både i media och på planen, möjligtvis är aningen överdriven). Nu är det mer flärd och ”modernt” när vi spelar, och ingen kan väl ha några större invändningar mot resultaten som presterats på sistone heller.

Offensivt har det sett bra ut på sistone och Kroatien-matchen inpräntade hopp om en tämligen trevlig juni månad för alla oss blågula. Första delen av Islandsmatchen var stundom briljant men det var slutet av matchen som ger näring åt min rek idag.

Fasta situationerna defensivt såg genomgående makabra ut och släpper man in två mål på hemmaplan mot Island när man bör ha matchen under full kontroll både resultat och spelmässigt så tror jag att man får svårt att hålla nollan mot Serbien ikväll.

Visserligen har Serbien en tämligen undermålig form och jag tror att Sverige har goda möjligheter att göra både ett och två mål idag och jag tror att man vinner matchen trots allt. Sveriges vänskapsmatcher, framförallt på hemmaplan på sistone har bjudit på väldigt många gjorda mål och som följd också en hel del resultat som vi placerar in i segerkolumnen.

Våra fyra senaste matcher i alla sammanhang på hemmaplan har slutat som följer:
Moldavien 2-1
Finland 5-0
Holland 3-2
Island 3-2

Allt gott så och detta i ganska djup polemik med kvällens motståndares form och resultat på sistone. Serbien kommer från två raka 0-2 förluster, visserligen mot bra motstånd (Frankrike och Spanien) men innan dess bara 0-0 borta mot Cypern, seger mot Armenien och förlust mot Honduras.

I Sveriges lag är det bara Elmander och Rosenberg som inte har möjlighet att komma till start ikväll och med en Zlatan i god form och på gott humör kombinerat med att samtliga spelare nu vill visa att de ska ha platsen i startelvan mot Ukraina så tror jag på ett heltaggat Sverige som kommer spela fin offensiv fotboll och även vinna ikväll, även om man kanske inte lyckas hålla nollan och sätta försvarsspelet till 100 %.

Mina konkretiserade tankar inför ikväll blir följande:

Sverige att vinna till 1.61 på bet365
Båda lagen gör mål till 2.10 på bet365
Över 2.5 mål i matchen till 2.10 på bet365
En liten slant på 2-1 till 8.50 på bet365

RalleArvid - 05 Juni, 2012, 10:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mitchx - 2012-06-05 12:58:30

Frankrike Island 3-2 Sverige Island 3-2 Frankrike Serbien 2-0 hmm undrar vad Sverige vinner med idag :D
Nej, men skämt åsido. 2-0 känns ytterst logiskt. Om jag inte missminner mig så brukar Sverige vinna sista matchen inför ett mästerskap och jag tror att detta inte är ett undantag då man hemskt gärna vill få inför öppningsmatchen med så nbra självförtroende som möjligt. Mellberg är nog lite besviken på sig själv efter senast och jag tror att Sverige kommer att spela betydligt bättre försvarsspel idag. Serbien känns tämligen ljumma och oinspierade när de spelar på bortaplan. Jag tror till skillnad från dig att det enbart handlade om slapphet i försvaret beroende på brist på glöd. Glöden tror jag finns idag då man möter bättre lag och man vet att försvaret är sista pusselbiten som ska fungera.