Speltips

Speltips EM Bästa målgörare V/P

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-08 18:00 Spela här

Speltips EM Bästa målgörare V/P
Land: Europa Liga: EM
Odds: 17/5 Speltips: Torres
2012-06-08 18:00 EM Bästa målgörare V/P Torres 17/5 mr_england

Betting är lite som att köpa aktier. När alla (läs medel-svensson) tror på en aktie är det redan försent och dags att sälja och när alla hatar en aktie och den är på botten är det köpläge. Jag tycker mig ha hittat en sådan EM-aktie i Fernando Torres att bli skyttekung som nu kan spelas till ett odds som är svårt att motstå.

Nästan ingen tror på Fernando Torres inför årets EM-turnering. Experterna är överens – Torres är slut. När jag försökt sälja in Torres som skyttekung bland de fotbollsintresserade jag känner har de personer jag pratat med antingen sett det som ett skämt eller tittat hånfullt på mig. Det är perfekt! Det är vid sådana tillfällen jag vet att jag är något på spåren…

Ni som följer mina tips vet att jag inte är någon favoritspelare och älskar sådana här spel. Under hela våren har jag mötts av hånfulla kommentarer då jag tippat Chelsea mot Barca och Bayern och många andra fina outsiders. Det gör inget. Min statistik talar för sig själv och jag låter speltorskarna håna mig i kommentatorsfältet medan jag öppnar nästa flaska skumpa och torskarna äter makaroner i väntan på nästa löneutbetalning…

Jag väljer att lägga mitt spel på Torres hos bet365 som erbjuder vinnare/plats-spel på Bästa Målgörare i EM. I morse gav Torres 19 gånger pengarna hos bet365 men har nu sänkts till 17 så det kanske finns fler som delar min analys? Jag tycker fortfarande 17.00 är spelvärt. Särskilt med tanke på platsvillkoren hos bet365 . bet365 erbjuder platsvillkoren ¼ av vinnaroddset för en topp 4 placering. Då alla odds baseras på bråktal innebär det att vi får vinnaroddset 17.00 och platsoddset (topp 4) 5.00 med dessa villkor. Jag ser riktigt bra värde i dessa odds.

Det här talar för Torres att bli bästa målgörare i EM:

Trolig startspelare och spjutspets i ett bra och offensivt lag som kommer gå långt och därmed spela många matcher. Även om jag rekat Holland att vinna EM kommer Spanien nå minst semifinal. Kanske går de ända till final.

Spanien har bara tre renodlade anfallare i EM-truppen (beroende på hur man ser på Pedro). Torres, Negredo och Llorente. Det är därför stor chans att Torres spelar från start. Dessutom har förbundskapten Del Bosque ett gott öga till Torres.

Gruppmotståndarna. Spanien möter Italien, Kroatien och Irland. Även om alla matcher i EM är tuffa och många lag kommer spela defensivt mot Spanien kunde det varit värre. Särskilt som det finns frågetecken kring formen hos de tuffaste motståndarna Italien och Kroatien.

Erfarenhet av EM- och VM-spel. Torres har tidigare gjort mål i både EM och VM och avgjorde den senaste EM-finalen 2008 med matchens enda mål.

Grundkapacitet. Sett till grundkapacitet finns det inte en bättre anfallare än Torres i årets EM även om han inte nått upp till sin fulla kapacitet på slutet.

Landslaget. Jag tror det gynnar Torres att spela i landslaget jämfört med Chelsea. Även om pressen är stor även i landslaget har han inte en jättehög transfersumma att leva upp till och han har tryggheten att han har levererat tidigare i landslaget jämfört med Chelsea. Med dagens förutsättningar är det inte heller lika tuff konkurrens om startplatserna i anfallet i Spanien som i Chelsea.

Revanschlusta. Torres är långt ifrån mätt och vill visa världen att han fortfarande duger. Det går inte att få en bättre chans än så här.

Det som talar emot Torres är självklart formen och att han inte varit lika bra som tidigare de senaste säsongerna. Kanske är det så att han är slut och då får jag leva med det. Jag tycker dock att han visat bättre form på slutet och att han är på gång. Han gjorde mål mot Barcelona i CL-semin och han gjorde även ett fint mål mot Sydkorea i den näst senaste träningslandskampen. Med så här höga odds är jag därför beredd att ge Torres en ny chans. Särskilt då det går att spela vinnare/plats och jag gillar oddset 5.00 på topp 4.

Spel: Vinnare/Plats på Torres att bli bästa målgörare i EM – odds 17.00/5.00 bet365

mr_england - 07 Juni, 2012, 20:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Slangen - 2012-06-08 10:42:04

Helt inne på samma linje! Torres har ingen press/förväntningar på sig (jämfört med i Chelsea). Får han bara lira från start kan de mesta hända. Samtidigt måste man säga att hans prestation i Chelsea i vår inte varit dålig, målfabrikationen har varit sjukt skral men insatserna har varit bra. I grunden en mycket bra fotbollsspelare. Man ska också ta i akt att i de senaste mästerskapen har inte skyttekungarna direkt spottat in mål i klubblagen.. Mûller i bayern (VM ´10), David Villa (Em´08), Baros (EM´04). Undantagen är väl Klose i VM´06 då han snittade 1 mål/match i bundesliga och såklart Ronaldo i VM´02. krävs mycket tur och ett lag som går långt för att vinna skytteligan i ett mästerskap och Spanien går ju minst till semi så varför inte! Intressant rek.

smacky - 2012-06-07 22:26:45

visst finns det spelvärde här speciellt med platsvillkoren du upplyste om. Men att det inte finns någon bättre anfallare till grundkapacitet var ju rena skämtet..