Speltips

Speltips Sverige-Frankrike

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-19 20:45 Spela här

Speltips Sverige-Frankrike
Land: Internationell Liga: EM
Odds: 3,60 Speltips: X
2012-06-19 20:45 Sverige-Frankrike X 3,60 zacko

Tvärtemot många andra som inte tror på stor chans för Sverige i kväll så ser jag det inte alls som orimligt att Sverige plockar av fransmännen en pinne.

Många menar att Sverige inte har ngt att spela för och borde vara ett lätt byte för Frankrike, men det håller jag definitivt inte med om. Här handlar om att lämna EM på ett snyggt sätt, ta revansch för två bittra förluster och visa vad man kan. Att åka hem till Svedala med noll poäng i bagageutrymmet skulle säkert svida kraftigt och det är säkerligen ngt som samtliga i det svenska landslaget vill undvika till varje pris. Jag tror att blågult har hunnit smälta förlusten mot England, laddat om och kommer ut tända i kväll för att sätta en snygg punkt och ge Frankrike en ordentlig resa.

Frankrike är givetvis ett bra lag och inget snack om ngt annat, men jag betvivlar inte att Sverige vid en normal insats ska kunna matcha dem på samma sätt som man spelade jämnt mot England där man i ärlighetens namn inte var oförtjänt av en pinne.

Samtidigt kan Sverige slappna av och spela utan press. All press och förväntan ligger på favoriten Frankrike som beroende på hur det går i den andra matchen behöver vinna för att ta hem gruppen och undvika Spanien. Det är inte det lättaste att kliva ut och bara städa av en match, vilket vi redan fått bevis på ett par gånger om i EM. Ryssarna skulle promenera hem tre poäng mot Grekland, men darrade i allvarets ögonblick och Italien hade fullt pussel med att reda ut Irland som inte hade ngt at spela för och därmed skulle bli ett enkelt byte.

Nä vis av erfarenhet så är det tuffare än man tror att spela sådana här matcher och i grund och botten skiljer det inte sååå mkt mellan Frankrike och Sverige. Därför avstår jag med enkelhet oddsen på fransmännen.

Samtidigt har jag svårt att se hur Sverige ska vinna mot Frankrike och därför tror jag ganska hårt på ett kryss. När det då finns till odds över 3,50 så nyper jag.

Har man däremot en större tro på full pott för blågult än vad jag har så kan man ju blanda in en etta och då är ju inte två gånger på 1X så tokigt heller.

Jag brukar undvika kryss, men den här gången väljer dock det raka krysset även om jag kanske undviker maxinsats.

Lycka till om ni ryggar och kommentera gärna!

zacko - 19 Juni, 2012, 14:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
zingo82 - 2012-06-19 19:42:36

ingen rygg, jag tror på 1-2 frankrike men lycka till