Speltips Skövde-FC Trollhättan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-08 17:00
Land: Sverige
Liga: Division 1 Södra
Odds: 1.67
Tips: Över 2.5 mål
Jag är i tidsnöd så ni för nöja er med dessa små rader men jag tror starkt på en målrik tillställning i Söderettan när FC Trollhättan gästar Skövde.


Talangfabriken Skövde AIK har gjort en klart godkänd vårsäsong i Söderettan. Laget ligger på en femteplats med 19 inspelade poäng, nio poäng bakom serieledande ÖIS. Hemma på Södermalms IP har Skövde varit starka och tagit 13 av sina 19 poäng med raden 4-1-1 12-8. Inför sin hemmapublik vill Skövde alltid bjuda på en anfallsfotboll vilket har gett utdelning framåt men som också har kostat en del defensivt. Lagets samtliga sex hemmamatcher har gått över 2.5 mål. Skövde stod för en av säsongens svagare insatser senast i förlustmatchen borta mot Utsikten så räkna med ett revanchsuget hemmalag.

Skövde saknar sin mittfältare och lagkapten Gustav Karlsson som är avstängd. Dessutom saknas mittbacken Petter Alander på grund av skada.


FC Trollhättan har blandat och gett så här långt. Laget ligger på en åttondeplats med 17 inspelade poäng efter tolv omgångar. FCT har gjort en hel del mål men har allt för ofta varit svaga defensivt. Laget kommer närmast från en rättvis 2-0 seger hemma mot Qviding, där segermarginalen borde varit ännu större.

Trassel hos gästerna då den ordinarie målvakten Besarion Kodalaev, ytterbacken Edwin Phiri och mittbacksklippan Daniel Janevski (avstängd) missar matchen.

Skövde bjuder alltid till på hemmaplan och har som sagt gått över linan i 6/6 på Södermalms IP. Trollhättan har stora defensiva bekymmer inför matchen och laget har gått över 2.5 mål i sju av tolv matcher denna säsong.


1.67 betalar kalaset och det kan mycket väl redan vara i hamn när domare Andreas Svahn blåser av första halvlek. Allt över 1.60 ska ses som en gåva från ovan.
Spela på Skövde-FC Trollhättan hos Nordicbet
Spela nu
Killer - 7 Juli 2012 - 20:37
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2012-07-07 22:12

Tack för odde!!


/smygrygg :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: