Speltips

Speltips Danmark v Polen

Sport: Speedway Spelstopp: 2012-07-12 19:00 Spela här

Speltips Danmark v Polen
Land: Sverige Liga: SWC
Odds: 2,00 Speltips: 1
2012-07-12 19:00 Danmark v Polen 1 2,00 IB.

Årets största speedwayvecka fortsätter. Efter två kvaltävlingar är det nu dags för race off där ett lag ska kriga sig vidare till lördagens final. Båda tävlingarna har avgjorts i sista heatet och det har vart grym underhållning. Förhoppningsvis fortsätter samma spänning resten av veckan. Som vi sa förut, inte en jävel viker ner sig i dessa tävlingar.

Twittertipsen lever riktigt bra. Australien (3,50) och Danmark (9,00) som vinnare av årets Lag-VM ser bra ut. Nu hoppas jag att Danmark tar hem kvällens Race Off vilket jag tror att man gör (1,80 Skybet).

Danmark (-3) v Polen @2,00 Ladbrokes

Danskarna ska ta sig an Polen, Storbritannien och Tjeckien under torsdagskvällen i Målilla.
Danmark har det klart bästa laget och absolut jämnaste. Tycker dem har en hög lägstanivå. Nicki Pedersen kommer in istället för Mikkel B Jensen. Så Danmark leds alltså utav dem två förarna som dominerar poängligorna i Sverige, Danmark och Polen. Vi pratar alltså om Nicki Pedersen och Niels K Iversen. Vi har även Michael Jepsen Jensen som gjorde en kanontävling i första kvalet med sina 8p. Kom dock sist i det så omtalade heatet som kan ha vart ett av dem absolut bästa och mest spännande jag sett. Tävlingen idag körs i Målilla, alltså på Jepsen Jensens hemmabana. Senast tog han makalösa 17p här när man tog emot svenska mästarna Piraterna. Leon Madsen måste även han köra riktigt bra ikväll, men visst trivs han i Sverige. En fin fjärdeplats över dem som tagit mest poäng i Elitserien. 3 danskar bland topp 4 är ruskigt bra.

Walasek är petad i Polen och in kommer Buczkowski. Tycker han är sämre faktiskt. Tror inte Walasek hade gjort en lika dålig tävling igen. Gollob blandar och ger. Var riktigt bra senast och måste hålla samma nivå om man ska ha chans på finalplats. Har dock svårt för banan i Målilla. Janowski kommer få det tufft trots en kanontävling senast. Får inte glömma att kvalet kördes i Polen där han hade fördel. Hade enorma problem på denna bana för några veckor sen när han var här med Piraterna. Överkörd och tog ynka 2p. Protasiewicz är också en nyckel till framgång. Han måste ta tvåsiffrigt ikväll för att Polen ska ha någon chans.

Danmark och Polen körde ju samma tävling i kvalet där Polen tog 34p och Danmark 33. Mikkel B Jensen var sämst med 7p i Danmark och ersätts alltså av Nicki Pedersen som kommer ta mer poäng. Buczkowski kommer givetvis förbättra Walaseks 2p men Janowski och Gollob kommer inte ta lika mycket poäng denna gång, framförallt inte Janowski. Tror på danskarna ikväll och jag spelar 4 units på Danmark (-3) till 2,00 hos Ladbrokes .

För fler spel samt frågor, följ på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990

IB. - 12 Juli, 2012, 16:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
wesslano - 2012-07-12 16:46:35

Schysst rek! Hänger på in på en slant.