Där satt brasseliret gott med BLGM medans SJ i MLS gjorde fiasko tyvärr.Men denna gången så ska vi till den isländska serien där formstarka IBV möter nykomlingarna Selfoss som inte alls hittar rätt för tillfället.


IBV vs Selfoss, 1.-1


IBV slutade på tredjeplats förra året. Men i år så ligger de på en fjärdeplats efter 10 spelade matcher med 17 pinnar. De 10 matcherna har slutat med 5-2-3 med målskillnaden 20-11. Man är ett stakt hemmalag också med facit 3 vinster och 2 oavgjorda med målskillnaden 10-4 på 5 matcher. Man innehar också en riktigt starkt formkurva med 6 raka vinster i serien. Kan tilläga ett avencemang i EL där med. Man spelar med en offensiv inställning med ett 3 manna anfall med den vassa dansken Olsen i spetsen.


Selfoss som är nykomlingar i årets upplaga började serien bra, men har nu hittat en riktigt usel form. De ligger för tillfället nästsist i serien med 8 tagna poäng på 11 spelade matcher. De 11 matcherna har slutat med 2-2-7 med målskillnaden 13-24. Man är inte heller något bra bortalag heller då de har 1-1-3 på med målskillnaden 6-12 på 5 matcher. Man har också en riktig usel form med 4 förluster och 1 oavgjord på de 5 senaste matcherna. De har inte heller vunnit en match de 7 senaste matcherna. De kan komma sakna deras mittfältaren Sarr i denna matchen med då han utgick tidigt i föregående match.

Jag tror att IBVs form, hemmaspel och man är ett bättre lag kommer vinna över ett Selfoss som är totalt ur form och dåliga på bortaplan med ett par bollar. Så handikapp -1 på IBV kommer liras tungt ifrån min del iaf.

Kommentera gärna vid rygg eller åsikt!

Finns på twitter med: Ohlssonp

Lycka till!

/SirM

EDITERAD 2012-07-23 13.57:11

This is the stats tab
This is the post tip