Speltips

Speltips Villarreal-Real Madrid Castilla

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-08-17 21:00 Spela här

Speltips Villarreal-Real Madrid Castilla
Land: Spanien Liga: Segunda Divisíon
Odds: 1.95 Speltips: 1a
2012-08-17 21:00 Villarreal-Real Madrid Castilla 1a 1.95 Matte2

Har väntat på att spelbolagen ska släppa odds till denna matchen ända sedan spelschemat kom ut. Jag blev mycket överraskad att de har satt ett odds på hela 1.95.

Villarreal var en total flopp i förra årets upplaga av La Liga. Man hade en riktigt stark trupp men trots detta åkte man ur den högsta serien. Real Madrid Castilla däremot tog klivet upp till Segundan efter att man vann sin liga. Segunda B som den heter, är fyra olika grupper där de fyra bäst plaserade lagen gör upp i ett slutspel vilka som får ta klivet upp i Spaniens näst högsta division. Castilla gick obesegrat även där och blev klara för uppflyttning.

Nog om det. Villarreal har tappat många spelare så som målvakten Lopez, backarna Zapata och Gonzalo, mittfältaren Borja Valero samt anfallarna Marcos Ruben och Nilmar. Dock har man fortfarande ett fruktansvärt bra lag med många namnkunniga spelare som Musacchio, Cani, Hernan Perez, Venta, Senna och Bruno. Man har även värvat in tre riktigt bra spelare i Mellberg, Uche och Cavenaghi.

Castilla däremot har tappat i några av de spelare som bar laget på sina axlar i sina bästa stunder. Högerbacken Carvajal gick till Leverkusen samt hela Segunda B's bästa målgörare Juselu gick till Hoffenheim. Man har även tappat målvakten Jesús och anfallaren Morata som båda har blivit uppflyttade till Real Madrids A-lag. Man har dock fått in mittbacken Mateos som var ordinarie hela förra säsongen i Zaragoza, man har även lånat in en ung högerback vid namn Fabinho. Man har även köpt in en 20-årig yttermittfältare som heter Borja García och gjorde 17 mål för sitt Cordoba förra säsongen. Annars har man bara flyttat upp spelare från Real Madrid C.

Villarreal har spelat några träningsmatcher mot bland annat Franska Toulouse, en match som slutade 1-1. Man spelade även veckan efter mot Levante, som i stort sett hade bästa lag på pappret, och vann med 2-1 vilket får ses som ett mycket positivt resultat.

Castilla har också spelat bra på sin försäsong. Trots att en del spelare varit med Real Madrids A-trupp i USA på turné har man spelat tre matcher mot tre lag som spelade i Segundan förra säsongen. Man började med att slå Gimnastica med 5-0, Gimnastica kom dock solklart sist förra säsongen. Man spelade även 1-1 mot Alcorcon sen avslutade man senast med att spela 2-2 mot Recrativo Huelva som kom på 17 plats av 22 i Segundan förra säsongen.

Preliminära laguppställningar:

Villarreal
Juan Carlos
Venta-Musacchio-Mellberg-Oriol
Cani-Bruno-Senna-Trigueros
Uche-Cavenaghi

Castilla
Mejías
Nacho-Ivan-Mateos-Casado
Mosquera-Alex
Juanfran-Denis-Borja
Jese

Villarreal är så mycket bättre på alla positioner och är förmodligen mycket revanchsugna att gå upp i La Liga igen. Castillas mål är att hålla sig kvar första säsongen. Man har ett bra försvar men framåt ser det tunt ut då Jese egentligen är yttermittfältare och de andra två anfallare är uppflyttade från de yngre lagen. För mig finns det inte en chans att de ska kunna skapa något vidare på El Madrigal mot Mellberg och Musacchio i ubåtarnas mittförsvar.

Lycka till!
Matte2

Matte2 - 16 Augusti, 2012, 21:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Matte2 - 2012-08-17 12:11:13

Jonas O

Tackar. Jag spelar på allt men har alltid haft förkärlek till spansk fotboll. Jag själv håller på Real Madrid och därför har jag mycket bra koll på Castilla. Villarreal blir mycket farliga i år!

Jag har också gått in stenhårt.

Jonas O. - 2012-08-17 10:47:31

Mycket bra rek matte2

Är du spanienspecialist eller lirar du på allt preci som jag.?

Jag går in hårt här.

Matte2 - 2012-08-16 22:33:36

Knicks

Enligt spanska tidningar var alla nyförvärv med i den preliminära laguppställningen, så svaret bör vara ja :)

Knicks - 2012-08-16 22:30:47

är det klart att mellberg och de andra nyförvärven lirar då? för isåfall tar jag med denna på en trippel :)