Speltips

Speltips J-W Tsonga v John Isner

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-08-24 21:00 Spela här

Speltips J-W Tsonga v John Isner
Land: USA Liga: ATP Winston-Salem
Odds: 1.714 Speltips: 1
2012-08-24 21:00 J-W Tsonga v John Isner 1 1.714 quisma

Jo-Wilfried Tsonga v John Isner, sluggerfest!

Tsongas skada efter trafikolyckan tycks inte satt några spår. Han har i takt med att väckan lidit trappat upp sitt spel mer och mer. I matchen mot Granollers igår var han överlägsen. Serven har fungerat mycket bra och hans forehand som ibland tenderar att gå likt en gödselspridare har med Tsonga-mått ändå varit stabil.

En sämre upplaga av Tsonga är John Isner, som också står för motståndet. Hans serve håller samma nivå och hans forehand gör det i sina bästa stunder (backhand och volley, klassen sämre). En forehand som för tillfället inte har sina bästa stunder, den är framför allt väldigt ojämn. Såg matchen mot Goffin igår och trodde nästan att det var Feliciano Lopez jag såg på banan.
Med det menar jag att taktiken tycks vara att varje slag måste vara dödande och det viktigaste är att slå hårt, sen om den går in eller inte...
Visst, flertalet gånger gick Isner runt och slog winners med sin iside-out-forehand, men han missade också minst lika många. Goffin höll jämna mått i spelet, om han inte var bättre, men Isners serve gjorde skillnaden. Om Tsongas form är stigande så är känslan att Isners är den motsatta, segern mot Melzer var imponerande men mot Goffin igår såg det klart sämre ut.

Detta kommer bli en riktig sluggerfest med aces, winners och säkerligen en hel del unforced errors och förmodligen minst ett tiebrak.
Jag väljer att spela Tsonga då han kan matcha Isners goda serve och är bättre i spelet med en stigande form.

Jo-Wilfried Tsonga v John Isner 1:a 1.714, 8 units @ Pinnacle

EDITERAD 2012-08-24 13.50:04

quisma - 24 Augusti, 2012, 13:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!