Speltips

Speltips Juve Stabia - Livorno

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-08-25 20:45 Spela här

Speltips Juve Stabia - Livorno
Land: Italien Liga: Serie B
Odds: 2.20 Speltips: 1
2012-08-25 20:45 Juve Stabia - Livorno 1 2.20 jbf

Under fredagen så smygstartade Serie B (numera och inte Serie Bwin som det hette under några säsonger) med matchen Modena-Hellas Verona som var sisådär, det hettade till rejält i 2a halvlek, slutade dock bara 1-1. Hellas är ju en av seriefavoriterna denna säsong då man värvat bra och inte tappat så många. En annan "favorit" som jag själv tycker är just dagens rek, nämligen Juve Stabia!

Alla matcher i italien som skulle spelats på dagen vid 15-tiden i helgen, har blivit flyttade till kvällen pga värmen, så denna match kommer spelas kl 20.45!!

Man har lånat in många spelare, framförallt har man lånat in från Fiorentina, och det gäller Målvakten Andrea Seculin, mittfältaren Daniel Kofi Agyei och mittfältaren/anfallaren Maxwell Boadu Acosty, tror alla 3 kommer vara väldigt bra denna säsong.

Truppen som Juve Stabia har inför denna match är:
Målvakter: Seculin, Nocchi.
Försvarare: Baldanzeddu, Dicuonzo, Gorzegno, Maury, Murolo, Vinci.
Mittfältare: Acosty, Agyei, Doninelli, Erpen, Genevier, Improta Jidayi, Mezavilla, Zito.
Anfallare: Bruno, Danilevicius, Mbakogu.

Danilevicius kommer att vara en viktig pjäs för Juve Stabia på topp denna säsong det kan ni lita på. levererar inte han så tror jag inte Juve Stabia når play-off plats som är fullt realistiskt enligt mig.

Någon Livorno trupp har jag inte hittat tyvärr.

Juve Stabia har haft 2 bra cupmatcher, först spelade man riktigt bra hemma mot Frosinone och vann med 3-0 i underkant. Sedan vann man mot Sampdoria med 2-1 efter förlängning, man spelade bra även i den matchen.

Och det ska ju sägas att på hemmaplan brukar Juve Stabia vara som bäst, brukar ofta komma ut och spela offensivt redan i 1a halvlek. Har dock inte alltid varit så effektiva om man säger så.
Men jag tror absolut man har stor chans att slå ett Livorno som inte har gjort så mkt väsen för sig i värvningsfronten (av det jag läst och hittat iaf), och som ni många kommer ihåg så dog ju Morosini i slutet på förra säsongen, väldigt tråkigt måste sägas(!). Han var en ganska bra spelare sett till Livornos mått mätt också.

Livorno har oxå spelat 2 cupmatcher och oxå vunnit båda, men det har varit mot lättare motstånd. Dom vann hemma mot ett annat hemmaplans-lag i Benevento med 2-1. Sedan slog dom Perugia med 4-1, efter 0-1 underläge i halvtid. Såklart stärkande att vända och vinna så komfortabelt.

Juve Stabia på hemmaplan och som värvat bra till 2.20 är absolut taget i min värld. Dom har ju dessutom spelat bra de två senaste matcherna så jag tror att dom kommer få en bra start på säsongen.


Jag lirar 6/10 Units på Juve Stabia till oddset 2.20 (bet365 ).

Lycka till ifall ni väljer att rygga!
Twitter@jagbaraforlorar

jbf - 25 Augusti, 2012, 01:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!