Speltips Liverpool - Manchester City

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-08-26 17:00
Land: England
Liga: Premier league
Odds: 2.25
Speltips: City över 1,5 mål
Spela på Speltips Liverpool - Manchester City
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på City över 1,5 mål
Idag är det alltså dags att rikta blickarna mot Anfield för matchen mellan Liverpool - Manchester city. Spelet jag fastnat för här är City att göra över 1,5 mål.

Liverpool imponerade föga i matchen mot West Brom förra helgen. Visst var straffarna tveksamma men det var inte där Liverpool förlorade matchen. Agger fick rött kort och saknas idag. Då stog West brom för motståndet, idag står regerande mästarna Manchester City på andra planhalvan. City som stog för en stark upphämtning mot Southampton i premiäromgången. City saknar idag Aguero, Barry och Richards. Hade varit stora avbräck om inte laget hade haft en sådan bredd på truppen. Dzeko eller Balotelli går in och ersätter skadade Aguero, så det tappet behöver vi inte gråta blod över.

Förväntade startelvor:

Reina
Johnson Carragher Skrtel Enrique
Gerrard Lucas Allen
Borini Suarez Downing


Hart
Zabaleta Kompany Lescott Clichy
Rodwell Yaya
Silva Tevez Nasri
Dzeko


Detta offensiva City mot ett Liverpool med en Carragher i backlinjen. En Carragher som haft sina bästa år och kommer få det svettigt idag. Jag kan inte se hur City misslyckas med att göra minst 2 kassar ikväll. Att spela det till oddset 2.25 känns lika givet som att Dolly Parton sover på rygg.

Lycka till vid rygg!

/ 1-3
Spela på Liverpool - Manchester City hos Betsson
Spela nu
Mlarre - 26 Augusti 2012 - 12:16
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
sirthirteen - 2012-08-26 13:27

* Pool har bara förlorat två av de 14 senaste fighterna – båda med 3-0 på bortaplan – och har till detta lyckats hålla nollan åtta gånger
* Liverpool har bara förlorat fyra av de senaste 24 ligamatcherna hemma och borta mellan lagen, och bara sex av de senaste 39.

sedan är det inte klart att Carra startar i backlinjen, kan bli Coates eller Kelly som får chansen

sirthirteen - 2012-08-26 13:24

känns som att alla gör city till lite för stora favoriter enligt mig. Liverpool på anfield är aldrig en lätt match, då pool alltid spelar bra mot topplagen i PL. visst är city ett bättre lag men de har inte vunnit på anfield på iaf de senaste 6 matcherna där. själv känner jag att x1 (1.70) eller dnb1 till 2ggr pengarna känns bättre men det är även mitt röda hjärta som säger det! men lycka till allihopa!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: