Speltips

Speltips Holland - Turkiet

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-09-07 20:30 Spela här

Speltips Holland - Turkiet
Land: Landskamp Liga: VM KVAL
Odds: 2.25 Speltips: Holland -1.5
2012-09-07 20:30 Holland - Turkiet Holland -1.5 2.25 lukke

Nu är det äntligen dags för lite VM-kval matcher och jag kliver in på Holland -1.5 mot Turkiet.

Jag vet att Holland underpresterade ganska så rejält under sommarens slutspel i EM. Men vi går inte glömma vilka lag det var i denna grupp,
Tyskland, Portugal, Danmark & Holland.
Efter detta EM så trivdes inte spelarna med tränaren Bert Van Marwijk så Louis Van Gaal(Bayern Munchen) klev in och tog över det Holländska landslaget.

Vad jag har läst lite överallt så verkar den Holländska tränaren Van Gaal peta Boulahrouz, Vanbommel, Van der Wiel, De Jong, Van der Vart och Affelay.
Dem är tydligen inte matchtränade och för att under dem senaste veckorna har dessa spelare haft fullt upp med klubbyten.


--------------------------------------------------------------------

Ikväll får Turkiet klara sig utan sin turkiska keeper Volkan Demirel som avstår pga skada, även deras andra målvakt Sinan Bolat kommer inte finnas i Holland ikväll. Så Tolga Zengin från Trabzonspor hittar vi i det turkiska målet ikväll. Turkiet saknar även Sabri Sarioglu och Mustafa Pektemek.

Även för en månad sen så spelade turkiet en match mot Österrike med en bra trupp och förlorade matchen med 2-0.
Turkiet har ett par bra namn som Arda Turan som vi hittar i Atletico Madrid som vann över Chelsea i Super Cupen, vi hittar även Emre i Madrid laget. Sahin får vi absolut inte heller glömma så har flyttat nu till Liverpool(såg själv Liverpool - Arsenal och han imponerade inte så mycket).

---------------------------------------------------------------------


Jag ser denna match som en ny chans för det Holländska landslaget och visar upp sina kunniga offensiv framför sina fans och verkligen visar dem är tillbaka för att vinna och gör detta med kraft.

Holland -1.5 till oddset 2.25 på bet365 .comFRAMÅT HOLLAND!

EDITERAD 2012-09-07 15.34:37

lukke - 07 September, 2012, 15:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
TheMechanic - 2012-09-07 17:01:57

Bra spel här, tror Holland kör över Turkarna rejält. Kommer bli målrikt, Turkarnas organisation är urusel och har Robben, Sneijder, Van Persie, Huntelaar fokus i avslutslägena så kan det bli 10 baljer