Speltips

Speltips Karlskrona-Örebro

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-09-16 16:00 Spela här

Speltips Karlskrona-Örebro
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.10 Speltips: hcp-1.5 2
2012-09-16 16:00 Karlskrona-Örebro hcp-1.5 2 2.10 _gamen_

Så där ja! Fick in Asplövens vinst hemma mot Leksand idag till fina 5.75. Tror många lag kommer få problem där uppe…

Men nu till en ny rek. Örebro har klarat av sin premiär och fick precis som jag trodde problem med Malmö. Målskyttet stämde inte och Malmö kunde åka hem med en 1-0 vinst i bagaget. Givetvis ett besviket Örebro som fått slicka såren och nu tror jag de kommer ta ut sin ilska mot stackars Karlskrona som åker på däng i sin hemmapremiär. Om Örebro ska vara med och slåss där uppe kan man inte stå på noll poäng efter två matcher.
Örebro åkte ner till Karlskrona redan idag, lördag, med hela truppen utom Anders Eriksson.

Karlskrona har inte gjort några spektakulära nyförvärv utan förlitar sig på att truppen från förra året ska klara det nya kontraktet. Ingen dum idé alls att tugga på med samma lag, men tyvärr räcker inte materialet till… De åkte på torsk senast mot Leksand i premiären. Och det är väl inte så mycket att orda om egentligen men visst fick de en härligt välkomnande armbåge rakt i ansiktet, välkommen till allsvenskan.

Karlskrona har en tokig hemmapublik som kommer vara i extas matchen igenom. Jag tror de kommer sätta korven i halsen när Örebro trycker gasen i botten från nedsläpp.

Lagen möttes på försäsongen, och då vann Karlskrona 4-3 efter straffar. Men nu har serien startat och då är det skillnad enligt mig. Örebro har vad som krävs för att visa Karlskrona att de tillhör bottenskiktet av allsvenskan.
Tror matchen slutar typ 1-5.

Jag spelar Örebro hcp -1.5 till 2.10 på bet365 . Raka tvåan kan fås till 1.61 men lite lågt tycker jag.

Kommentera gärna vid tankar eller rygg!

_gamen_ - 15 September, 2012, 23:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!