Då är jag återigen här med en ishockey rek, min andra här på sidan. Förra satt fint till 1.70 och nu nyper vi nästa.

Vi har ett möte i Division 1C där Enköping gästas av Tierp. Det råder stor klasskillnad lagen emellan och när serien summeras efter jul kommer dom att långa långt från varandra i tabellen.

Enköping är ett lag som i många år har placerat sig i toppen av serien och kommer om det går som ska även göra det i år också! Man ligger väldigt bra geografiskt till vilket medför att man kan knyta åt sig talangfulla spelare från Sthlm/Uppsala/Västerås/Gävle. Dom har ett mycket jämnt lag på pappret med många spelare som ligger på gränsen till allsvenskt spel.

Tierp är ett lag som på något sett alltid lyckas hålla sig kvar i division 1. Man har en fantastisk bra första kedja med tvillingarna Berlin och Johan Wiktorsson. Dom öser oftast in poäng. Men bakom dom ser det ganska tunnt ut och tvillingarna börjar komma till åren. Man är även ett typiskt hemmalag, Tierp har nog den fulaste/gamlaste arenan i Div 1C och det är en riktig skräck för motståndarlagen att komma på besök.

Summeringen blir att Enköping är ett klasser bättre lag och på hemmaplan ska dom vinna den här matchen med några puckar. Tierp lever på en femma och är ganska svaga på bortaplan.

1.25-1.35 hade varit ett riktigt odds nu när vi får 1.55 måste vi verkligen lasta in.

/PositivROI

This is the stats tab
This is the post tip