Speltips

Speltips IFK Ore - Hudiksvall

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-09-19 19:00 Spela här

Speltips IFK Ore - Hudiksvall
Land: Sverigee Liga: Division 1
Odds: 1.40 Speltips: 2
2012-09-19 19:00 IFK Ore - Hudiksvall 2 1.40 PositivROI

Här kommer min tredje rek och det här kan vara ett av dom bästa oddsen i år trots det låga 1.40, skall enligt mig ligga runt 1.10.

I andra omgången av Division 1C tar IFK Ore emot gästande Hudiksvall HC hemma i Furudal.

IFK Ore tror jag 10-15 % chans att hålla sig kvar i år, dom har ett riktigt svagt lag på pappret och på det en väldigt tunn trupp.

IFK Ore har lånat målvakten Viktor Björk från Borlänge (Platsade ej där) nu har han förstaspaden i Ore. Backsidan är också väldigt tunn då det är endast 2-3 stycken som är etablerade och håller på division 1 nivå. Forwardsidan är också väldigt tunn då det endast är 2-3 namn där som håller på division 1 nivå.

Värt att notera är att snittåldern i truppen är på 20 år och det är många i laget som fortfarande är juniorspelare. Detta kommer inte att hålla och truppen är väldigt tunn vilket medförda att laget endast kom till spel med tre femmor förra matchen.

Hudiksvall HC är ett lag som är storfavorit till seriesegern, man har gjort några riktigt bra värvningar i Niklas Svensson 55 poäng i J20-Superelit förra året, Markus Palmberg 54 poäng i Div 1 förra året, Jonas Lönn, 45 poäng i Div 1 förra året, Adam Seylitz 34 poäng i Div 1 förra året. Lägg sedan till att man redan i har några av seriens bästa spelare i truppen sedan tidigare, Stefan Svanbom, Magnus Nilsson, Jonas Lindström. Spelare med rutin från både Elitserien och Allsvenskan.

Nej summa summarum är att det råder en enorm klasskillnad dessa lag emellan och jag skulle inte bli förvånad alls om Hudik lyckas sätta dit över 10 mål idag.

1.40 är ett kanon bra odds och kan mycket väl vara en av det största rånen i år.

/PositivROI

PositivROI - 19 September, 2012, 16:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!