Speltips Caja Laboral - Armani Milano

Sport: Basket
Spelstopp: 2012-09-21 20:30
Land: Träningsmatch
Liga: Liga
Odds: 1.85
Speltips: Milano + 5.5
Spela på Speltips Caja Laboral - Armani Milano
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Milano + 5.5
En väldigt intressant match, inte minst tack vare att dessa båda lagen möttes för bara en dryg vecka sedan där Caja Laboral visade sig vara det starkaste laget då man tog en knapp vinst med 89-85 i en riktigt tät match.

Inför denna säsongen känns det dock som att Caja Laboral har tappat något, medan Milano istället är på väg uppåt. Förra säsongen missade Caja Laboral att ta sig vidare från gruppspelet i Euro League för första gången någonsin. Inför denna säsongen har man dessutom tappat lagets absoluta nyckelspelare i form av Mirza Teletovic som kritat på kontrakt med Brooklyn Nets. Man har fortfarande ett starkt lag på pappret, men det är helt klart ett stort avbräck och när dessutom förväntade nyckelspelare som Maciej Lampe fick i princip hela förra säsongen förstörd av skador, så vill jag sätta ett stort frågetecken för formen på honom i dagsläget.

I Milano ser det dock desto positivare ut. Man började redan förra säsongen att plocka in en del rutinerade spelare till klubben och det har man fortsatt med under försäsongen där bland annat Richard Hendrix, Keith Langford & Gianluca Basile har plockats in i laget, vilket alla är riktigt intressanta förstärkningar. Viktigt var också att man fick behålla Malik Hairston trots uppvaktande från bland annat Barcelona, CSKA Moskva och Fenerbache.

Att komma till Caja Laboral och vinna är aldrig enkelt, men med tanke på att Milano i år ser riktigt intressanta ut i kombination med lite trassel hos spanjorerna så tycker jag helt klart att det finns spelvärde i + 5.5 på italienarna här!
Spela på Caja Laboral - Armani Milano hos Betsafe
Pikachu - 21 September 2012 - 14:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: