Speltips

Speltips Caja Laboral - Armani Milano

Sport: Basket Spelstopp: 2012-09-21 20:30 Spela här

Speltips Caja Laboral - Armani Milano
Land: Träningsmatch Liga: Liga
Odds: 1.85 Speltips: Milano + 5.5
2012-09-21 20:30 Caja Laboral - Armani Milano Milano + 5.5 1.85 Pikachu

En väldigt intressant match, inte minst tack vare att dessa båda lagen möttes för bara en dryg vecka sedan där Caja Laboral visade sig vara det starkaste laget då man tog en knapp vinst med 89-85 i en riktigt tät match.

Inför denna säsongen känns det dock som att Caja Laboral har tappat något, medan Milano istället är på väg uppåt. Förra säsongen missade Caja Laboral att ta sig vidare från gruppspelet i Euro League för första gången någonsin. Inför denna säsongen har man dessutom tappat lagets absoluta nyckelspelare i form av Mirza Teletovic som kritat på kontrakt med Brooklyn Nets. Man har fortfarande ett starkt lag på pappret, men det är helt klart ett stort avbräck och när dessutom förväntade nyckelspelare som Maciej Lampe fick i princip hela förra säsongen förstörd av skador, så vill jag sätta ett stort frågetecken för formen på honom i dagsläget.

I Milano ser det dock desto positivare ut. Man började redan förra säsongen att plocka in en del rutinerade spelare till klubben och det har man fortsatt med under försäsongen där bland annat Richard Hendrix, Keith Langford & Gianluca Basile har plockats in i laget, vilket alla är riktigt intressanta förstärkningar. Viktigt var också att man fick behålla Malik Hairston trots uppvaktande från bland annat Barcelona, CSKA Moskva och Fenerbache.

Att komma till Caja Laboral och vinna är aldrig enkelt, men med tanke på att Milano i år ser riktigt intressanta ut i kombination med lite trassel hos spanjorerna så tycker jag helt klart att det finns spelvärde i + 5.5 på italienarna här!

Pikachu - 21 September, 2012, 14:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!