Speltips Värmdö v Rynninge

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-09-22 15:00
Land: Sverige
Liga: Div 2 Södra Svealand
Odds: 1,85
Tips: 1
Värmdö har vi använt en gång tidigare med succé som utgång och vi prövar igen.
Förra gången hemma mot ett Örebro-lag, och så även denna gång.

Gästerna Rynninge verkar helt ha slagit av på takten på slutet nu när poängen inte längre gäller något. Man är på tok för långt efter topplagen, och ett betryggande avstånd till degradering, så matcherna som återstår handlar om formaliteter. Och det här säger också lagets veteran, Lukas Forsberg när han blir intervjuad på hemsidan inför dagens match:

"Varför har det gått tungt en tid Lukas?

Ja tungt har det gått, det får jag väl hålla med om. 1 pinne på fyra nmatcher är inget att skryta med. Några matcher har vi varit urusla, några matcher lite motflyt och några matcher har det nog brustit i både inställning och motivation, måste man nog erkänna. Senast mot KB Karlskoga var det inte bra. Vi kommer inte riktigt in ordentligt i kampen, och de kunde komma ifatt. Ändå hade vi två mål i halvlek, men faktiskt utan att vara bra. Vad som hände i andra kan jag inte riktigt förklara - vi var bara dåliga".

Jag klandrar varken Lukas eller Rynninge. Höstmatcher utan poäng att kriga för, det är såklart svårt att plocka fram de sista procenten som behövs för att vinna matcher, så är det. Bara att titta på senaste matchen då man inte ens orkade knyta ihop säcken HEMMA mot trötta Karlskoga.
Och det till trots att de nära och kära var där och hejade på sina hjältar från norra Örebro.
Dessutom så syns det tydligt att man lider kraftigt av att lagets kanske bästa spelare, mittbacken Martin Jatko, är långtidsskadad.

Idag är det bortamatch mot Värmdö. Ett lag man följts åt med tabellmässigt under hela säsongen. Ett Värmdö som hemma förlorat tre av nio matcher. Resten vinster. Men det intressanta är att förlusterna har kommit mot lag ett, två och tre i tabellen. Inget att säga något om. I övrigt inga som helst bekymmer.

Jag har ju väldigt, väldigt svårt att se hur Rynninge helt plötsligt ska vakna från de döda och prestera bra fotboll med tanke på hur det har sett ut på slutet.
Personligem så hade jag kritat ned Värmdö som ännu större favoriter, för underskatta aldrig hemmaplansfavör vid dessa tillfällen.
Spela på Värmdö v Rynninge hos Nordicbet
Spela nu
holms - 22 September 2012 - 06:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Källan - 2012-09-22 19:22

Vilken tur att jag följde min egna åsikt och spelade Rynninge!

Klubban på hyllan - 2012-09-22 11:09

1,90 på SVS!!!!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: