Speltips Washington Nationals

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-10-03 01:00
Land: USA
Liga: MLB
Odds: 1.8
Speltips: ML
Spela på Speltips Washington Nationals
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på ML
Washington Nationals möter Philladelhia Phillies hemma i näst sista matchen innan slutspelet drar igång. Washington är sedan ett tag tillbaka klara för World Series och ligger just nu på 96-64 dvs delad första plats i National League med Cinncinati Reds, vinnaren kommer få bättre seed vid kommande lottning. Phillies har haft en dålig säsong med deras ambitioner i åtanke och ligger just nu 81-79 efter att ha klättrat rätt bra på slutet, det har dock varit borta från slutspelet i ett par veckor nu.

Nu till pitchers. Phillies kommer att spela en så kallad bullpen game där de kommer starta med rookien BJ Rosenberg har 1 vinst 2 förluster och ett era på 6.86 efter 21 starter/inhopp( majoriteten inhopp ). Mot honom ställer Nationals Tom Gorzellany som har 4 vinster, 2 förluster och ett era på 2.9 efter 44 inhopp. Tom har inte startat den här säsongen men har spelat i högsta serien i 7 säsonger med rätt hyffsat resultat, att han inte startat mer beror självklart på att Nationals har så oerhört många högklassiga starting pitchers, i ett annat lag tvivlar jag på att han inte varit i starting lineup.

När det kommer till utespelarna så har Nationals inga betydande skador medans phillies ser utarmat ut när bland annat Howard, Polanco och Galvis saknas. För den som inte hängt med så mycket på senaste tiden ska också sägas att Pence och Victorino blivit tradade, klubbens mer eller mindre bästa offensiva spelare.

Jag tycker det mesta talar för Nationals här, det har något att spela för, de har en mer erfaren och bättre pitcher och de ställer upp med ordinarie utespelare mot ett improviserad och ihåligt sådant hos Phillies. Ordinarie lineups ( utespelarna) brukar släppas 1 timme innan match men jag väntar mig inga betydande ändringar. Nationals spelas till 1.8 på nordicbet, det är det högsta jag hittat men jag garanterar inte att det är högst.

Lycka till !
Spela på Washington Nationals hos Nordicbet
Clay_Davis - 2 Oktober 2012 - 22:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Clay_Davis - 2012-10-03 01:01

Nationals vilar 3-4 startspelare med. Bör fortfarande vara favoriter. Det kommer bli en rätt konstig match med många pitcherbyten. Konstigt nog har oddset på Nationals rasat under 1.70 på många håll.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: