Speltips

Speltips Nishikori- Barghatis

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-10-05 06:00 Spela här

Speltips Nishikori- Barghatis
Land: ATP Liga: Tokyo
Odds: 1.53 Speltips: 1a
2012-10-05 06:00 Nishikori- Barghatis 1a 1.53 Westerngypsy

Nishikori har det här året avancerat till 17e plats i ATPs ranking. Han spelar en intilligent tennis, han har en bra teknik och klarar långa bolldueller. Han är den högst rankade Japanen och har hela det här året imponerat på mig. Han saknar en styrka som är rätt viktig på hardcourten och det är serven. Det gör att många av hans matcher har många gem och är relativt långa. Jag såg han idag spela mot Berdych och han imponerade stort på mej. Jag tror aldrig att han kommer bli en topp 10 spelare om han inte förbättrar sin serve rejält. Han möter nu Barghatis från Cypern. Barghatis är som Monfils när han har en bra match, kämpar på varje boll och ger aldrig upp. Att han vann mot Monaco som haft en fin början på hösten förvånade iallafall på mig.

Jag tänkte reka över men bolagen har lagt linan till 22.5 i princip tiebreak och väldigt jämnt i andra. Jag rekommenderar starkt ett överspel om ni har Pinnacle där ligger linan på 21.5. Annars får ni spela på egen risk.

Däremot är jag säker att Nishikori tar det här på hemmaplan det kommer säkert bli många gem, men jag är säker att han tar det i slutändan.

Westerngypsy - 05 Oktober, 2012, 22:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!