Speltips

Speltips Lörenskog - Lillehammer

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-10-06 16:00 Spela här

Speltips Lörenskog - Lillehammer
Land: Norge Liga: Get Ligaen
Odds: 1.86 Speltips: 1 (-1.5)
2012-10-06 16:00 Lörenskog - Lillehammer 1 (-1.5) 1.86 pierre636

Hej!

Detta blir min första rek på sajten och jag hoppas att jag ska kunna leverera.

Lörenskog var i final redan ifjol och har satsat hårt inför den här säsongen. Man har fått in en riktig toppback i Jonas Gabrielsen och två väl producerande forwards i form av Wacey Rabbit och Wes Cunningham. Lägg därtill att man redan sedan tidigare har en riktigt vass trupp med flera norska landslagsmän som bröderna Spets, Martin Laumann Ylven med flera. Man har presterat en fin hockey under säsongsinledningen också och har så här långt noterats för fem segrar på sju matcher. De två matcherna man förlorat har man också dominerat kraftigt spelmässigt men tyvärr förlorat med uddamålet efter lite marginaler emot. I dagens match ska man dock inte ha några som helst problem att vinna då Lillehammer är ett lag som inte är i närheten av Lörenskogs kvalitet.

Lörenskog har en klart vassare målvakt i form av Jürgen Penker och har dessutom bättre bredd och spets både bland backar och bland forwards. Lillehammer var i semifinal ifjol men har sedan dess tappat sina SJU (!!!) främsta poängplockare. Dessa har ersatts med spelare av betydligt lägre kvalitet och att Lillehammer är sämre den här säsongen än tidigare står helt klart. Laget har inlett säsongen svagt och har på bortais förlorat mot notoriska bottenlag som Stjernen och Rosenborg samt blivit slaktade av Vålerengen. Att man då ska ha något att sätta emot på bortaplan mot ligans starkaste trupp på pappret har jag väldigt svårt att se.

Jag värderar handikappettan till 1,45 och går därför in hårt till 1,86 hos Pinnacle . Finns även till 1,80 på Expekt för de som föredrar att spela där.

pierre636 - 06 Oktober, 2012, 13:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!