Speltips

Speltips Djurgården - Örebro

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-10-10 19:00 Spela här

Speltips Djurgården - Örebro
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,70 Speltips: Djurgården -1,5
2012-10-10 19:00 Djurgården - Örebro Djurgården -1,5 2,70 Boulefighter

Ny på sidan börjar jag med att sticka ut hakan och haka på en tidigare rek om DIF-Örebro. den med över 5,5 mål i matchen.

Idag ställer Örebro upp utan några nyckelspelare som framgår i den reken, bla Emil Kåberg. dessutom tycks man byta målvakt friskt och hamna med S.Ridderwall i mål(exdjurgårdare) som har nerverna helt utanpå rocken. Han var allt utom stabil de gånger Timrå(han sto där ifjol el året före) mötte DIF på hovet. Att det skulle bli annat idag verkar osannolikt.
men den viktigaste faktorn är Lex Steen, som ju lyft Modo enormt i elitserien, 17/21 möjliga poäng sen hans entre.
Att Dif inte fick lyftet med Douglas murray kan jag förstå. det är förvisso en powerspelare som är oerhört tacklinskicklig och som spelar stabilt och säkert, men lyfta ett lag i kris är nog inte hans roll.
däremot idag(om uppgifterna stämmer) debuterande Gabriel Landeskog kan vända hela djurgården. Superlativen är många om denna kille. Årets rookie i nhal det är spelare som Foppa, Sundin, Crosby mfl som tar såna titlar så att det är en blivande superstar råder det ingen tvekan om. Pongmaskin var han dessutom och redan då utnämnd som Foppas arvtagare i Colorado. dessutom är han Colorados yngste att få dra på sig kaptensbindeln vilket visar på en enorm ledarförmåga och då inte minst och viktigast - på isen!
med Landeskog på plan kommer Dif vara ett nytt lag och hemma på Hovet mot ett aningen decimerat Örebro med tveksam målvaktsform så blir det succe direkt.
jag skulle inte bli förvånad om Landeskog gör en par poäng direkt och kanske avgörande 4-2 i tom bur?
2,70 på Djurgården -1,5 tycker jag känns som ett strålande odds och där går jag in relativt tungt på en gång.

Boulefighter - 10 Oktober, 2012, 15:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!