Speltips Tyskland-Sverige

SPORT

Fotboll

LIGA

VM-kval

PUBLICERAD

16/10/2012 02:20

post-img

Tyskland-Sverige

SPELSTOPP

16/10/2012 20:45

Speltips Tyskland-Sverige

mr_england

mr_england

PUBLICERAD

16/10/2012 02:20

PUBLICERAD

16/10/2012 02:20

SPELSTOPP

16/10/2012 20:45

SPORT

Fotboll

LIGA

VM-kval

10
post-img

Tyskland-Sverige

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.15
Tips 2 +1.5

Jag har nu rekat exakt 50 spel här på Rekatochklart. Total ROI 153 efter 50 rekar. Det innebär att du så här långt hade gjort en ren vinst på 26 500 kronor om du satsat 1000 kronor på samtliga mina rekar. I och med det är jag helt överlägsen här på Rekat bland de som har det stora modet och styrkan att motivera sina spel i form av rekar. Jag tackar för alla hyllningar!

Nu till kvällens rek. Amatörernas afton är här! Det är alltid lika roligt att se hur Sveriges samlade ”tipselit” följer varandra. Inför Champions League-finalen var det bergsäkert att Bayern skulle vinna, i senaste El Clasicot skulle Barcelona vinna, Häcken kan inte gå bra i Allsvenskan för de har ett konstigt namn och inga fans. IFK Göteborg däremot, eller förlåt Real Göteborg, skulle göra en kanonsäsong för att de värvat Pontus Farnerud mm. I samtliga dessa fall var det bara en enda person som stod emot… Er räddare i nöden… Mr_England.

Den här gången ska Tyskland vinna med handicap. Det är helt säkert enligt tyckarna och jag är säker på att ni kommer få läsa det överallt under tisdagen. Varför undrar ni då? Jo, för att det kan spelas till 1.70-1.80 och låter bra. Ge amatörerna eller de som har betalt för att tippa 1.80 på vad som helst och de slukar det med hull och hår. Om spelet sedan sitter eller inte är inte så jävla noga. Alla andra har ju tippat samma sak så då har man ryggen fri... Det är så det fungerar.

Det är intressant att se hur det har skapats en falsk bild av det nuvarande tyska landslaget i Sverige. I övriga Europa och framförallt i Tyskland ses dagens tyska landslag som ett lag med stora problem, ett lag fullt av förlorare som inte har vunnit något varken på klubblagsnivå eller i landslaget. I Sverige låter det dock tvärtom. Här pratas det om den tyska maskinen och om ett lag som ska dominera världen. Jag tror inte jag träffade en enda svensk som inte trodde att Tyskland skulle vinna EM i somras. Det var helt klart, det fanns inte på kartan att den tyska maskinen kunde förlora…

Som så många andra gånger ligger sanningen troligtvis någonstans i mitten. Dagens Tyskland är ett bra lag men inga världsdominanter. Ett lag som ska vara favorit att vinna mot Sverige på hemmaplan men i min mening inget lag som bara går ut och kör över Sverige. Tyskarna är starka offensivt men har problem i defensiven. Speciellt på mittbackspositionerna och det är något jag tror att Zlatan och company kommer kunna utnyttja.

Jag hade kunnat lista de förväntade startelvorna här för att verka insatt. Det är dock inte det som avgör mitt spel ikväll. Vi vet alla att Tyskland är starkare än Sverige på papperet. Det behöver inte diskuteras. Det som gör att jag tror att Sverige klarar handicapet + 1.5 ikväll är främst två saker.

Sveriges offensiv. Och då menar jag inte att vi ska spela ut tyskarna på bortaplan och föra spelet. Vi har dock vassa individuella spelare. Jag tror det kommer passa Sverige bra att vara underdogen utan press och få kontra mot ett Tyskland som stundtals har sett direkt svaga ut försvarsmässigt. Gör Sverige ett mål måste Tyskland göra tre har matte-geniet räknat ut.

Ja men vi har ju varit usla offensivt mot Kazakstan och Färöarna invänder alibi-tipparna nu. Ja det har vi men säg den gången Sverige inte varit usla mot på papperet riktigt svagt motstånd. Vi får nog gå tillbaka till 1600-talet för att hitta en match då Sverige dominerat sådana tillställningar…

Det andra som talar för Sverige är att Hamrén är pressad och i det närmaste uppträder desperat. Jag tänker på hans presskonferens för en tid sedan. Vi kan alla vara överens om att Hamrén är en skojare och bluff. Det förstår alla som kan något om fotboll. Efter all kritik efter Hollands-matchen för något år sedan och fiaskot i EM tror jag dock att Hamrén har förstått vad Sverige är och hur vi ska spela. Sverige är inte och kommer aldrig bli Brasilien. Det tycks nu även Hamrén ha förstått och jag förväntar mig en riktigt Lagerbäcks prestation ikväll. Sverige förlorar väldigt sällan med två mål med dessa förutsättningar. Oavsett motstånd.

Jag tror att Sverige har mer än 50 procents chans att klara handicap i en sådan här match. Då förstår alla som kan något om spel att oddset 2.15 är en riktigt bjudning. Det hugger jag direkt. Sverige är ofta som bäst då vi på förhand är chanslösa och utdömda. Särskilt efter att som vanligt ha gjort svaga insatser mot sämre motstånd. Glöm aldrig det!

Min rek innebär att jag vinner om Sverige förlorar matchen med ett mål, matchen slutar oavgjort eller Sverige vinner matchen.

Spel: Sverige med asian handicap + 1.5 - odds 2.15 bet365

This is the stats tab
This is the post tip

Tyskland-Sverige

SPELSTOPP

16/10/2012 20:45

Tyskland-Sverige

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.15
Tips 2 +1.5

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Clay_Davis -  16 Okt - 22:11
Dhurst : Så du tror alltså att Tyskland ska göra 4-5 mål på Sverige?

Svenskar är så patetiskt insnöade på Tyskland och tidigare England, det håller bara inte. Går Sverige ut med en defensiv inställning, som nu startelvan skvallrar om, så bör det bli en tight match. Jag har + 1.5 + 2 på Sverige. Att Sverige förlorar stort här tror jag absolut inte på.
dhurst -  16 Okt - 19:28
härligt att du slänger upp dina resultat!. dock tycker jag inte denna är så trolig, sverige måste ju som sagt göra 2 eller 3 bollar för o få in denna, och att tyskland försvar har problem, njaa. hummels borta, en hummels som inte inlett säsongen något vidare, än. finns bra backup och så svag är ju inte deras bredd om man säger så.

finns väl båda lagen gör mål till samma odds nästan, mer spelvärt om du frågar mig

good luck!
WHL 2.0 -  16 Okt - 16:29
Stark, modig och helt överlägsen...Styvare kork får man leta efter :)

Men.
Har man 153 i ROI får man va lite stöddig. Ska bli kul och se vad du har på 3-400 spel, går det bra kan du börja tala om dig själv i tredje person och byta ut Mr mot Sir.

Har du nåt spreadsheet att blända oss med ?

/Tyskland-Sverige NoBet but LiveBet !
Avispado -  16 Okt - 15:05
Haha enastående skrivet! Reken i sig är inte den bästa men jag håller helt och hållet med dig om hur alla svenskar hyllar tyskarna och kritiserar Sveriges landslag. Det är precis som du säger; Sverige presterar ofta bra mot bra motstånd och kommer sällan upp i nivå mot sämre nationer.

Det som dock talar emot Sverige just idag är att vi har ett relativt oprövat och skakigt mittlås (Granqvist, Olsson) och Hamrén som coach. Vi får hoppas att han lärt sig av sina misstag, för vanligtvis ska Sverige kunna prestera i betydelsefulla matcher mot bra motstånd.
Loppan89 -  16 Okt - 13:57
Som vanligt letar du inte efter det självklara och det är precis det som gör dig till en vinnare. Stoke är din guldgruva i PL tex. Fattar inte hur folk kan kassta skit mot dig, man väljer själv om man ska rygga eller inte!

Keep it up!
Kribbe -  16 Okt - 13:40
Mycket intressant läsning. Stor cred till dig som faktiskt redovisar siffror från tidigare spel. Utan dessa blir ju de sk rekarna endast spekulativa åsikter från mer eller mindre anonyma personer, vilket är i det närmaste meningslöst.

Ang spelet då? Klart intressant. Det som talar emot är dock hur Hamréns gäng tidigare sett ut mot bra motsåtnd. Finns i min värld en möjlighet att detta kan rinna iväg... Men som du skriver måste sannolikheten beaktas och 2,15 (46,5% chans) ligger möjligtvis en aning för högt.

Som sagt, intressant tanke!
Hantzy -  16 Okt - 10:09
Håller med Silva det finns absolut spel med mer värde. Jag skulle bli fruktansvärt förvånad om Tyskland inte gör minst 3 mål, sveriges backlinje är ett skämt och du kan inte jämnföra lagen Sverige mötte i EM med Tyskland som är ett av dom 3 bästa lagen i världen. Dom har ett väldigt ungt lag och det var nog deras downfall i em då det steg dem till huvudet. I kval finns det inget bättre lag än Tyskland och just nu är Marco Reus på väg att slå ut som Tyskland nästa stora profil. Sen att du sitter och skriker ut dig själv som nån slags rek-messia får det bara att låta fruktansvärt fjantigt.
Silva -  16 Okt - 05:16
Tar Tyskland över 2.5 eller BLGM till samma decimaler alla dagar i veckan, före ditt spel. Ska Sverige klara + 1,5 krävs det minst två mål från oss, vilket iofs inte är omöjligt, men att Tyskland gör tre eller fler känns mer troligt. Säger inte att ditt spel inte sitter, men av alla odds på denna match har du inte valt det med mest värde. Sen får du ta och se över dina rekar. De blir ofta pinsamma när halva reken består av egenkära hyllningar till dina tidigare spel och till dig själv i allmänhet. Kamma till dig!
Mitchx -  16 Okt - 03:14
6-1 borta mot Irland även om Irland var skadedrabbat säger ju att Tyskland levererar när det behövs. Jag köper ditt resonemang kring vanliga fel vi spelare gör. Vi har sett detta scenariot tidigare. Låt säga 2006 i hemma vm för tyskarna. Då hade vi ett bättre försvar, men vi klarade stå emot 5 minuter ungefär.. Du kan ju inte påstå att Sveriges försvar håller någon vidare klass? Tidigare matcher Sverige eller Tyskland spelat i gruppen har inget betydelse nu, men det finns lag som man har svårt för och jag hävdar att Tyskland har vi oerhört svårt för vilket lag vi än ställer upp med och nu har vi ingen Mellberg precis. Din tes måste ju nästa bygga på att Sverige får första målet för att jag i varje fall ska anse att du denna gång inte bara är fel ute. Jag respekterar dina rekar och gillar läsa dom, men tyvärr tror jag du har fel här. Men du får gärna ha rätt. :)
Mr Orange -  16 Okt - 03:03
Intressant läsning!
Loading...

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

01:00

26 Apr

Tampa Bay - Florida

Ishockey - NHL

1 inkl ot och straffar

1.93

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

04:00

26 Apr

Lakers-Nuggets

Basket - NBA

2 -1

1.95

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

18:00

26 Apr

M. Navone - H. Rune

Tennis - ATP Madrid

Rune 2-0

2.00

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:30

26 Apr

Bochum - Hoffenheim

Fotboll - Bundesliga

Hoffenheim +0.5

1.72

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

26 Apr

Real Sociedad - Real Madrid

Fotboll - La Liga

2 dnb

1.94

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

26 Apr

QPR - Leeds

Fotboll - Championship

2 asian -1,0

1.75

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

11:00

27 Apr

D. Medvedev - M. Arnaldi

Tennis - ATP Madrid

Medvedev -3,5

1.97

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:30

27 Apr

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

6.88

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

27 Apr

Atletico Madrid - At. Bilbao

Fotboll - La Liga

Över 9,5 hörnor

1.70

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

25 Apr

Topptipset Tips 25/4 Fotboll
324 kr
Leboff

Leboff

19:30

25 Apr

V64 Tips Gävle 25/4 Trav
720 kr
Leboff

Leboff

20:55

25 Apr

DD Tips Gävle 25/4 Trav
200 kr
Leboff

Leboff

12:45

26 Apr

V65 Tips Jägersro 26/4 Trav
700 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

17:30

26 Apr

Powerplay Tips 26/4 Fotboll
216 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

27 Apr

Stryktipset Tips 27/4 Fotboll
15552 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

25 Apr

Topptipset Tips 25/4

Fotboll

324 kr

Leboff

Leboff

19:30

25 Apr

V64 Tips Gävle 25/4

Trav

720 kr

Leboff

Leboff

20:55

25 Apr

DD Tips Gävle 25/4

Trav

200 kr

Leboff

Leboff

12:45

26 Apr

V65 Tips Jägersro 26/4

Trav

700 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

17:30

26 Apr

Powerplay Tips 26/4

Fotboll

216 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

27 Apr

Stryktipset Tips 27/4

Fotboll

15552 kr