Speltips

Speltips Kroatien-Wales

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-10-16 20:00 Spela här

Speltips Kroatien-Wales
Land: Internationell Liga: VM-Kval
Odds: 1.90 Speltips: Kroatien -1.5
2012-10-16 20:00 Kroatien-Wales Kroatien -1.5 1.90 Killer

bet365 livestreamar matchen online och i mobilen.

Kroatien stod som bekant för en klart godkänd insats under EM i våras. Laget hamnade i en riktigt tuff grupp men hotade både Italien som Spanien.
Kroatien har börjat kvalgrupp A på bästa sätt med dubbla segrar mot Makedonien samt en tung poäng borta mot Belgien. Kroatien är erkänt starka på hemmaplan och har flera år utan förlust i en kvalmatch i sitt hemland.

Kroatien väntar ställa upp med samma elva som besegrade Makedonien i Fredags med undantag för mittfältaren Ognjen Vukojević som är avstängd. Och offensivt. Ja, då hittar vi namn som Mario Mandžukić, Nikica Jelavić, Darijo Srna, Ivan Perišić och Luka Modrić. Det är ingen offensiv man skojar bort hur som helst.

Wales då? Laget startade 2012 med tre raka förluster mot världslag som Costa Rica, Mexiko och Bosnien och Hercegovina utan gjort mål framåt. Detta följdes upp med två raka förluster i kvalet mot Belgien (0-2) och Serbien (1-6) innan Skottland lite turligt besegrades i Fredags efter två sena mål av Gareth Bale.

Sedan tidigare tunga bortfall i målvaktsduon Wayne Hennessey och Boaz Myhill. Försvararna James Collins och Neil Taylor. Mittfältarna Jack Collison och Andrew Crofts. Och framåt Craig Bellamy. Lägg där till ett nytt stort avbräck i mittfältaren Aaron Ramsey som är avstängd här.

Kroatien är i grund och botten det klart bättre laget med flera storspelare. Dessutom är man oerhört starka på hemmaplan och har ett betydligt bättre skade-/avstängningsläge än gästerna. Kroatien jagar förstaplatsen i gruppen och då har man inte råd att tappa poäng hemma mot ett decimerat Wales. Den saken är säker.

Dessa båda möttes i en vänskapsmatch för två år sedan. Då vann Kroatien med 2-0. 3-0 här?

Killer - 16 Oktober, 2012, 16:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!