Speltips Granlo BK v Linköping IBK

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2012-10-20 16:00
Land: Sverige
Liga: Superligan
Odds: 2,17
Speltips: 1
Spela på Speltips Granlo BK v Linköping IBK
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Granlo BK v Linköping IBK @2,17 Nordicbet
Spelstopp: 16:00

Granlo får fortsatt förtroende av mig. På hemmaplan har dem inte gjort mig besviken direkt. Full pott efter enkla segrar mot Storvreta och Karlstad. Nu är det dags för seriefinal mot Linköping och får mitt förtroende en tredje gång.

Granlo har startat säsongen utmärkt som nykomlingar. Vissa ljushuvuden ser det som en skräll men dem är ute och cyklar enligt mig. En lag som spelar fartfylld och rolig innebandy. Har gjort kalas värvningar inför denna säsong som vi nämnt förut. Samuelsson har gjort det strålande med sina 12p. Bevis på det är att han nyss blivit uttagen till landslaget. Radarpartnern Svensson får många fina mackor och har hittat kassen hela 8 gånger. Otroligt gifta framåt. Finns flera spelare med kvalité, där ibland Nilsberth på backen.

En viktig nyckelroll till hemmaseger hittar vi i kassen. Granlos målvakt Tomas Åhrberg har vart ruskigt bra. Släppte endast en boll förbi sig senast och fick mycket beröm för sin insats (Kanske inte visas i Innebandymagazinets betygsskala, eftersom det väldigt ofta sitter en obildad patetiskt tomte som håller på hemmalaget och ger sina kompisar toppbetyg fast dem gjort ett mål framåt på 60 minuter).

Linköping ligger etta, endast 1p före Granlo. Har inför denna säsong ett riktigt bra lag. Som vi ser har dem startat otroligt bra men det kommer inte hålla hela vägen. Har tagit fina skalper med Martin Karlsson i spetsen som är deras bästa poängplockare. Linköping är liksom Granlo, ett erkänt starkt hemmalag. Hanteringen av Granlos parkett blir inte lätt.

Har sagt det tidigare. Granlo är svårslaget hemma på sitt äckliga parkettgolv. Har en enorm fördel av det, där många lag har problem. Folk som påpekar att de inte spelar så mycket roll är okunniga. Man har även en fanatisk hemmapublik vilket är lite ovant. Bra tryck i hallen väntas, där det väldigt sällan är en tom stol. Tycker Granlo ska vara större favoriter och tycker ett korrekt odds bör vara 1,80. Spelar 3 units till 2,17 hos Nordicbet.

Fler spel finner ni på twitter: https://twitter.com/Johanssons1990
Spela på Granlo BK v Linköping IBK hos Nordicbet
IB. - 20 Oktober 2012 - 00:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: