Speltips

Speltips Färjestad - Frölunda

Sport: Välj sport Spelstopp: 2012-11-24 16:00 Spela här

Speltips Färjestad - Frölunda
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1,95 Speltips: 1
2012-11-24 16:00 Färjestad - Frölunda 1 1,95 Haze91

Tjena. Då var det dags för en ny rek, var ett tag sedan.

Jag tycker mig att ha hittat ett bra spel i vår svenska Elitserien.
Färjestad tar emot ett Frölunda.

Innan matchen så kommer Färjestad att hissa Mattias Johansson tröja nr75 samt det är en tokladdad stämning i Karlstad idag, Jubileumsmatchen. Arenan har sålt 8500 biljetter redan och det behövs bara dryga 60 personer till innan Löfbergs Lila Arena sätter nytt publikrekord! (vilket det lär bli)

Om lagen då?
Färjestad kommer till spel utan Micke Johansson som är borta till mitten på januari, Sanny Lindström som också är långtidsskadad, Oskar Klefbom ev borta resten av säsongen, Jack Conelly och Patrik Lundh som är avstängd.
Formen då? Färjestad verkar ha kommit tillbaka in på vinnarspåret efter att ha tagit en bra skalp med 4-0 hemma mot Luleå tack vare ett bra försvarsspel. I förra omgången slog dom Brynäs borta med 4-3 efter övertid.
Med 3 segrar på 5 senaste så befinner man sig på en fjärdeplats i ligan.

Frölunda då? Laget ligger på en åttonde plats. Man förlorade senast hemma mot Modo efter stor ineffektivet och slarv vid Modo's mål. Matchen innan så blev det förlust med 2-1 borta mot HV trots att Frölunda var det bättre laget.
Ståhlberg har ju spelat klart i laget för stunden.
Laget har på fem senaste 2 segar och 3 förluster.
Skador, Senast saknade serieåttan Frölunda Per-Johan Axelsson, Mikael Johansson och Pierre Johnsson och enligt klubbens hemsida mönstar FHC samma trupp som senast mot Modo.

Tidigare möten
Iår har lagen möts två gånger. Med två uddamålsvinster bra. Frlunda vann i Karlstad med 3-2 och Färjestad vann med 2-1 efter övertid i Göteborg.
Vi måste gå tillbaka hela 6 möten innan hemmalaget vann mellan lagen. Det var Färjestad som vann med 2-1 i Karlstad den 15 oktober 2011. (Jag räknade inte med European Trophy mötena)

Det är laddat för en ordentlig match där vi lär få se mycket heta känslor samt bra tryck på läktaren och rejäla tacklingar och hög intensitet.

Jag tror Färjestad kommer vinna denna match då formen är bra och laget vill vinna detta då det är jubileumsmatch!

Kämpa nu Färjestad!

Haze91 - 24 November, 2012, 13:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!