Speltips

Speltips Örebro v Bofors

Sport: Ishockey Spelstopp: 2012-12-01 16:00 Spela här

Speltips Örebro v Bofors
Land: Sverige Liga: Hockeyallsvenskan
Odds: 2,00 Speltips: 1
2012-12-01 16:00 Örebro v Bofors 1 2,00 holms

Ja, det är väl lite nu eller aldrig, känns det som.
För Örebros del så är serien lottad som så att de hetaste matcherna hela tiden kommer på rad.
I tur och ordning Djurgården, Leksand, Västerås och Bofors. Vid fyra olika tillfällen kommer det att se ut så här.
Vid den första vändan i höstas så fick man med sig fyra poäng på de fyra matcherna. Nu ser det in i helvete mycket mörkare ut med tre raka förluster till dagens batalj. Men, det känns fan som om Bofors nu kommer att få sota för det. Big time.

Jag har sett förut när Örebro bara har bestämt sig hemma. Då hänger inget lag med. Västerås fick sig en lektion senast man var på besök där den första perioden mycket väl kunde ha slutat 5-0. Minst.
Visst, jag är helt medveten om att det spelet är totalt bortblåst, men det finns där att hämta någonstans.
Nu är det upp till varenda jävla avlönad herre i den rödvita tröjan att stå upp för stan, för skulle det inte bli några tre poäng här, då måste huvuden börja rulla.

Personligen så har jag dragit mitt stå till stacken genom skriva en hätsk text i lokalblaskan. Allt för att hitta monstret i varje spelare. Det finns väl inget skönare än att trycka ned en gaphals till glasögonorm som tror sig fatta någonting.

Skadeläget ser ljusare ut än på länge. Kapten Henrik Löwdahl ska vara tillbaka vilket betyder att det "bara" är Thomas Mitell och Johan Adolfsson som saknas. Det betyder ett brett manskap som är bättre HOCKEYSPELARE än alla andra på andra sidan. Sedan handlar det som sagt att få det att fungera, och om man inte fått ihop det så att alla drar åt samma håll i årets viktigaste match, årets ABSOLUT viktigaste match, då finns det folk som måste avgå på stående fot.

I Bofors-lägret finns det en hel del skavanker. Bland annat på poängkungen Henrik Björklund. Men att han, och övriga, inte biter ihop och spelar matchen imorgon, det skulle förvåna något enormt.
Saknas gör hur som helst avstängde Martin Sandgren, och det är ju skönt att slippa se den mannen på isen.

Jag säger det ingen. Årets viktigaste match för Örebro Hockey.
Känns ärligt talat som proppen ur för ett lag som har så oerhört mycket i sig.
Och, 2,00 på Örebro hemma, det är inte varje dag ...

4-1!

holms - 30 November, 2012, 23:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
junkies - 2012-12-01 14:31:15

Att du lirar Örebro räcker gott o väl för att jag ska gå in på BIK, tackarrr.

Rob72 - 2012-12-01 13:03:46

2,30 på BIK? Typo? Finns 2,80 på bet365 och säkert högre någon annanstans. Känns som en helöppen match men jag tror att Örebro biter ihop efter de senaste förlusterna och klarar minst oavgjort. Oddsen dock för låga så jag avstår spel.

Jansson911 - 2012-12-01 11:23:22

De som inte är med och spelar idag i BIK är:
Adam Björklund (Skadad)
Martin Sandgren (Avstängd)

Samt Henrik Björklund som klev av tidigare på träningen. Dock tror jag också precis som du nämner att han biter ihop och smiskar upp lillebror ikväll!

BIK spelade mot Leksand i tisdags där det blev en (enligt mitt tycke) orättvis 3-4 förlust. Leksand spelade bra i 1 1/2 period men efter det var de i princip chanslösa.

Kan tänka mig att det blir en tuff match ikväll, där Örebro lär få en rejäl skjuts av hemma-fansen. Men några 4-1 tror jag inte på..

2-3 (2-4 i tom kasse)

Jag kan inte annat än tacka för 2.30 på BIK.

Lycka till !