Speltips

Speltips ÖSK v Tillberga

Sport: Bandy Spelstopp: 2012-12-13 19:00 Spela här

Speltips ÖSK v Tillberga
Land: Sverige Liga: Allsvenskan Norra
Odds: 3,45 Speltips: 2
2012-12-13 19:00 ÖSK v Tillberga 2 3,45 holms

Trean mot femman i tabellen, men det är inte speciellt viktigt att lägga just vikt ved det, även om jag tror att oddssättarna har gjort det.
Tillberga har faktiskt bara spelat sex matcher, fyra färre än serieledande Haparanda, men bara fyra poäng bakom. Det går att spetsa till det till den grad och påstå att Tillberga faktiskt är det lag som gått allra bäst hittills, om man nu vill det.

Örebro alltså trea, men spelet har väl inte stämt speciellt bra hittills.
Under norrlandsturnén nu så vann man den första matchen, men spelet hackade betänkligt. Dagen efter så blev man fullständigt avklätt av Kalix.
Man har hemma under säsongen redan hunnit torska mot Rättvik. RÄTTVIK! Känns knätofsar och midsommartrav mer än bandy.
Laget känns felbalanserat med alldeles för många offensiva spelare som slåss om samma positioner, vilket laget har blivit lidande av. Skulle förvåna mig något enormt om denna upplaga av ÖSK Bandy ens är i närheten av någon elitserie.

Tillberga är inget oävet lag. Tvärtom. Massor av klass och rutin i skyttekungen Mattias Rydberg, gamle världsmästaren Andreas Östling och Andreas Hammarbäck. För att nämna några.
Kvalitétsmässigt skiljer det inte nämnvärt mycket mellan lagen, och Tillberga trivs som bekant precis lika bra som ÖSK inomhus.

Visst, ÖSK ska väl vara favoriter hemma. Men inte så här stora.
Personligen hade jag spelat Tillberga till allt över 2,60 ...

holms - 12 December, 2012, 22:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
krux - 2012-12-13 18:14:11

Örebro saknar sin libero Lars Edvartsen som är ljumskskadad. han var inte heller med i förra matchen förlusten borta mot Kalix 3-8. men han var med i matchen före det. så kan vara kännbart avbräck det med....

krux - 2012-12-13 18:00:37

Mattias Rydström spelar INTE idag.Han är Tillbergas bäste målskytt med 17 mål

enl tidningen vlt.se

Tillberga ställer upp med ordinarie trupp förutom att bäste målskytten Mattias Rydberg (17) får stanna hemma efter att ha varit sjuk i veckan. In kliver i stället Andreas Elmesiöö. Debutant i TB-tröjan.