Speltips

Speltips Sverige- USA

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-01-05 14:00 Spela här

Speltips Sverige- USA
Land: Världen Liga: JVM
Odds: 2,00 Speltips: 2 FT
2013-01-05 14:00 Sverige- USA 2 FT 2,00 jesaja_

Whopa!

Hade inte tänkt skriva något om denna match då jag förväntade mig att någon annan skulle ha gjort det vid det här laget.

Detta spel lade jag redan i igår (torsdag) på WilliamHill då jag trodde att 1,90 inte skulle toppas av något annat bolag. MEN det gjorde SvS! Jag personligen dubblade denna med Finland (slaktade idag) till hela 2,78.

Nu till varför USA vinner. USA har helt enkelt den bästa målvakten, pp och backuppsättningen men framförallt FORMEN. Man har bara blivit bättre och bättre ju längre turneringen har gått. Man SLAKTADE Kanada senast med hela 5-1 och man var faktiskt aldrig hotade. Självförtroendet är på topp och Gaudreu öser in mål för tillfället.

Sverige då? Jo man har faktiskt inte alls imponerat i mitt tycke bortsett från första perioden mot Ryssland då man dominerade. Men så fort man har hamnat under lite press i egen zon så har det direkt sett mycket illa ut. Man har inte mött speciellt bra motstånd hittills och när väl ryssarna började lira så hängde inte Sveriges backar riktigt med.

Nu möter man alltså ett USA i storform med en magisk goalie. Man kommer vara mer i egen zon nu än tidigare och det gynnar INTE dagens Sverige. Tänk även på att ryssarna var väldigt nära att till och med vända matchen mot Sverige. USA vinner och Sverige får ändå vara nöjd med ett silver.

WH erbjuder 1,90 och Svenskaspel 2,00.

twitter @ johnnordin88

jesaja_ - 04 Januari, 2013, 22:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!