Speltips Sverige- USA

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-01-05 14:00
Land: Världen
Liga: JVM
Odds: 2,00
Tips: 2 FT
Whopa!

Hade inte tänkt skriva något om denna match då jag förväntade mig att någon annan skulle ha gjort det vid det här laget.

Detta spel lade jag redan i igår (torsdag) på WilliamHill då jag trodde att 1,90 inte skulle toppas av något annat bolag. MEN det gjorde SvS! Jag personligen dubblade denna med Finland (slaktade idag) till hela 2,78.

Nu till varför USA vinner. USA har helt enkelt den bästa målvakten, pp och backuppsättningen men framförallt FORMEN. Man har bara blivit bättre och bättre ju längre turneringen har gått. Man SLAKTADE Kanada senast med hela 5-1 och man var faktiskt aldrig hotade. Självförtroendet är på topp och Gaudreu öser in mål för tillfället.

Sverige då? Jo man har faktiskt inte alls imponerat i mitt tycke bortsett från första perioden mot Ryssland då man dominerade. Men så fort man har hamnat under lite press i egen zon så har det direkt sett mycket illa ut. Man har inte mött speciellt bra motstånd hittills och när väl ryssarna började lira så hängde inte Sveriges backar riktigt med.

Nu möter man alltså ett USA i storform med en magisk goalie. Man kommer vara mer i egen zon nu än tidigare och det gynnar INTE dagens Sverige. Tänk även på att ryssarna var väldigt nära att till och med vända matchen mot Sverige. USA vinner och Sverige får ändå vara nöjd med ett silver.

WH erbjuder 1,90 och Svenskaspel 2,00.

twitter @ johnnordin88
Spela på Sverige- USA hos Svenska Spel
Spela nu
jesaja_ - 4 Januari 2013 - 22:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: