Speltips

Speltips Lens-Chateauroux

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-02-15 20:00 Spela här

Speltips Lens-Chateauroux
Land: Frankrike Liga: Ligue 2
Odds: 1.91 Speltips: 1
2013-02-15 20:00 Lens-Chateauroux 1 1.91 RalleArvid

Överspel är inte min melodi för tillfället men skam den som ger sig, och ja, skammen faller över mig eftersom jag inte tänker ge mig på ännu ett positivt överspel i en negativ värld… Well, kanske lite väl drastiskt men när jag nu rör mig mot franska Ligue 2 så handlar det definitivt inte om något överspel av förklarliga skäl.

Chateauroux (ja, jag copy-pastade namnet för jag var inte ens nära att stava det rätt när jag försökte manuellt) innehar en riktigt usel kurva vad gäller bortaspelet, 6 raka utan seger under 90 minuter och fyra raka förluster i ligan med ett ynka mål gjort under dessa drabbningar. Faktum är att laget inte har EN ENDA seger på sina 17 senaste bortamatcher i ligan. Laget har näst sämst bortastatistik i hela ligan.

Nu åker man för att möta Lens borta, ett lag som inte har förlorat hemma på 9 matcher och som dessutom släpper in lite mål i sin hemmaborg, man har bara släppt in två mål på sina 7 senaste hemmamatcher.

Det skiljer 5 poäng till Lens fördel i ligan och tre tabellpositioner. Visserligen är det två lag (som de flesta lag i denna liga) som är tämligen benägna att kryssa men givet premisserna och dagsformen så håller jag Lens som favorit att ta hem samtliga tre pinnar i detta möte.

Chateauroux har ännu inte vunnit borta i ligan denna säsong och man har 7-16 i målskillnad på sina 12 spelade matcher.

1.91 på den raka ettan hos bet365 är klart godkänt och värt en liten fredagskväll i förhoppning att öka på kapitalet när vi laddar för de fina drabbningar som helgen har att erbjuda.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 Februari, 2013, 00:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2013-02-15 01:31:23

Jupp, håller med som jag ovan nämnt. Ligue 2 är alltid en kryssrisk oavsett match men om man ska hitta en vinnare på en fredagskväll tycker jag detta är helt klart värt en chans.

SirMattBusby - 2013-02-15 00:49:39

Som sagt man får akta sig för krysset här! Chate. Har en anfallare också vid namn jaennot som har 5 baljor de 5 senaste matchwrna.