Känner mig tämligen övertygad på att Llodra spöar skiten ur Goffin imorgon. Allt talar för det - spelplats, underlag, form, historia o.s.v

Goffin skämde ut sig totalt i Rotterdam mot Jarkko Nieminen där han föll med 6-0, 6-0. Det är omöjligt att resultatet endast beror på form. Han kan inte varit 100 i kroppen.

Hur som helst så har Goffin inte servat i närheten av vad han är kapabel till i år. Misstagen kommer också från alla håll och det känns som att han inte har någon säkerhet alls i spelet. I dagsläget kommer Goffin med största sannorlikhet även få det tufft även från baslinjen.

Michael Llodra är omåttligt populär i Frankrike och det är just inom landets gränser som han verkligen presterar. Han tog sig till final här förra året genom att slå bland andra Dolgopolov och Tipsarevic. Hans fyra senaste semifinaler kommer från inomhusspel i Frankrike och det är knappast någon tillfällighet. Underlaget är skräddarsytt för honom och när han ställs mot en så pass formsvag och förvirrad spelare som Goffin är just nu - då är en överkörning rätt trolig.

Llodra slog Goffin i en fransk inomhusturning förra året med 6-3,6-4. Den gången var belgaren formtoppad. Det är han inte direkt nu.

Jag fortsätter att tro på att Llodra kan trolla framme vid nät. Han går att spela till 1,36 på William Hill men det finns ingen anledning att tro att fransmannen inte vinner i raka set, därför spelas 2-0 till 2,00 hos ovannämnda bolag.

This is the stats tab
This is the post tip