Speltips

Speltips Babelsberg–Arminia Bielefeld

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-03-02 14:00 Spela här

Speltips Babelsberg–Arminia Bielefeld
Land: Tyskland Liga: 3.Liga
Odds: 2,05 Speltips: 2
2013-03-02 14:00 Babelsberg–Arminia Bielefeld 2 2,05 Kallberg

Arminia Bielefeld är i strålande slag för dagen och har tagit 13 poäng på fem matcher sedan årsskiftet. Laget ligger just nu trea i tabellen, två poäng bakom Karlsruhe och ser i dagsläget ut som en het kandidat till direktuppflyttning. Senast vann man komfortabelt hemma mot Unterhaching och innan dess övertygade laget i en välspelad match mot Saarbrücken. Formen är som sagt på topp och offensiva nyckelspelare som skytteligaledaren Klos och högeryttern Hille har sett riktigt vassa ut i de senaste matcherna. På bänken finns dessutom jokern Glasner som har kommit in och gjort mål två matcher i följd.

På skadelistan finns endast långtidsskadade backen Riemer. Nämnde anfallaren Klos utgick skadad senast men verkar enligt senaste nytt kunna spela. Även mittfältaren Schütz som saknades senast rapporteras att vara redo för spel igen.

Babelsberg har det däremot tungt i botten av tabellen och efter endast en poäng på de fem senaste matcherna har laget åkt ner till 18:e plats med en poäng upp till Erfurt ovanför nedflyttningsstrecket.
0–1 mot Osnabrück senast var smickrande siffror då laget i stort sett blev utspelat och dagsformen
lyser med sin frånvaro.

Berlinarna släpper normalt sett in få mål hemma på Karl-Liebknecht-Stadion men till den här matchen har man flera viktiga defensiva namn borta. Främst skadade mittbacken Reiche och defensive mittfältaren Lennart Hartmann lär bli tuffa att ersätta men även avstängde hb Kühne lämnar nog ett tomrum efter sig.

Babelsberg saknar både form och en viktig defensiv trio och det tar förmodligen ut sin rätt mot ett så pass starkt motstånd som Bielefeld. bet365 har 2,05 på tvåan och det tycker jag är ett par tiondelar för högt.

Kallberg - 02 Mars, 2013, 04:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!