Speltips

Speltips Los Angeles Kings - Dallas Stars

Sport: Ishockey Spelstopp: 2013-03-22 03:30 Spela här

Speltips Los Angeles Kings - Dallas Stars
Land: Nordamerika Liga: NHL
Odds: 1.83 Speltips: Kings RAK
2013-03-22 03:30 Los Angeles Kings - Dallas Stars Kings RAK 1.83 ATLaggeah

Los Angeles Kings - Dallas Stars
Kings RAK 1.83 MEDEL insats

Var ska vi börja? Kings går som tåget, 11/12 senaste hemma har varit seger och alla har kommit under FT. Man har 2 raka hemmasegrar mot Coyotes med 4-0 och 3-2 som man kommer ifrån där framförallt målvakterna har storspelat så man har gått segrande ur bataljerna. Kings hemma och Kings borta är två helt olika lag och när man spelar hemma är man ruskigt starka offensivt samtidigt som man väldigt sällan släpper in mycket mål. Riktigt fin kombination. Kings-fansen bara strömmar in i arenan allt eftersom skalp på skalp plockas hem och man bjuder på fin underhållande hockey. Den enda förlusten man har på hemmaplan senaste 12 hemmamatcherna kom mot just Stars.
Stars som är upp och ner och trivs mycket bättre hemma än borta.
Inatt fick man däng av Avalanche borta med 4-3 och jag tror att det blir svårt att ladda om. Man har förlorat båda bortamatcherna sedan man senast slog Kings och faktiskt så har man bara en seger på senaste 6, och då har bara en förlust kommit på straffar. Man har bjudit på så kallade "öppna spjäll" senaste matcherna och mot ett hemmastark Kings håller det inte. 4-3, 3-4 och 1-8 är senaste resultaten och det är alldeles för mkt mål för ett lag som Dallas för att dom ska känna sig bekväma.
Kings kommer vara riktigt laddade på isen och vill visa att Stars hade flyt som fick med sig 2 pinnar senaste mötet, och Kings ska bara gå ut och plocka hem matchen. Spelet som Stars har visat upp på sistonde kommer inte hålla och jag bara måste mjölka ur Kings RAKA hemmasvit så gott som det går. RAKA segern ger 1.83 vilket är mer än godkänt och det plockar vi med MEDEL insats!

Kör också en skojdubbel, Kings -1.5 och Jets -1.5 till 7.50, mycket spelvärd :)

Följ @BetPara på twitter för alla spel! NHL har verkligen levererat på sistonde! :)

Lycka till och kommentera gärna vid rygg :)

ATLaggeah - 21 Mars, 2013, 22:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!