Speltips

Speltips Elfsborg-AIK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-01 17:30 Spela här

Speltips Elfsborg-AIK
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.85 Speltips: Elf mål innan 52:a min
2013-04-01 17:30 Elfsborg-AIK Elf mål innan 52:a min 1.85 Mitchx

Elfsborg vs AIK WOW vilken allsvensk match direkt i premiären tänker nog de flesta.

Vi börjar titta på regerande mästarnas lag som har kvar stommen från ifjol och har stärkt försvaret i och med värvningen av Tom Söderberg. Henning Hauger (norsk landslagsman) har förstärkt mittfältet och jag vet personligen inget om honom men han bidrar iaf till att man får fler alternativ på mittfältet där det redan såg bra ut och det lär vara en bra värvning även där. Sedan då Bangura på topp.

Elfsborg har verkligen både bredd och klass. Dessa värningar var nödvändiga för att ha en chans att kunna konkurera båda i allsvenskan och i ett Champions League-kval som vi hoppas man kan lyckas i.

AIK har också en enormt bredd vad gäller sin trupp.

Goitom, Viktor Lundberg, Karikari och nya Igboanike och då finns det ändå fler anfallare som knackar på dörren bakom.
Nabil Bahoi på mittfältet sägs vara en smart värvning och han verkar ha kommit in bra i laget i träningsmatcherna. Försvaret ska på pappret också vara ett "typiskt" AIK-försvar dvs täta.

NU är det dock så att i mitt spelförslagspekulerar jag en del. Jag vet att träningsmatcher eller svenska cupen inte behöver spela någon roll alls nu när allsvenskan ska börja, MEN det har sett riktigt klantigt ut i försvaret i träningsmatcher och svenska cupen.

I svenska cupen:
1-2 mot Halmstad efter 0-2 i paus.
Örgryte–AIK 4-1
Man höll sedan tätt hemma mot Syrianska, men Syrianska har jag för mig skapade en hel del.
Man släppte in mål mot mot Helsingfors, vad det nu säger vet jag ej.

Det är lite spekulation, men jag har bestämt mig för att tro att AIK:s defensiv kommer ta ett litet tag att få igång.

Jag tror att Elfsborg på sitt konstgräs där man är så starka i denna premiär kommer att få hål på AIK redan i första halvleken. Faktiskt redan inom 20 minuter.
När jag såg Elfsborg att göra mål före 52:a minuten trodde jag inte mina ögon. ÄVEN om AIks försvar uppträder som vanligt skulle jag ändå förutsätta att Elfsborg gjort mål innan halvtid och nu går det lika bra vänta några minuter in på andra halvlek.

Detta ser jag som dagens bästa spel. 1.83 är verkligen högt eller ska vi säga att det är 52:a minuten som är högt :D

Detta spel hade jag rekat oavsett om jag skulle ha teorin om att Aik skulel vara segstartade eller ej.

Men med min teori följer fler spel:
Hos Unibet erbjuds man 3.45 på att Elfsborg gör mål i båda halvlekarna och om min teori skulle vara ett faktum anser jag att oddset skulle vara max 2 ggr så därför nämner jag även detta spel.

Jag tycker även att Lasse Nilssons möjlighet att göra mål ökar i och med att Bangura anslutet till laget. Bangura kan fixa straffar med sin snabbhet som sedan Lasse slår. Förstår ni hur jag tänker? Fokuset är mest på Bangura och det blir Lasse som utnyttjar det. Så känner jag. Därför tycker jag att 3.70 (Unibet ) som målskytt i matchen är lockande. Lika så Elfsborg att göra mål på straff 8 ggr (Unibet ).


Celso Borges är avstängd efter sitt röda kort mot Örgryte IS i Svenska cupen, sedan saknas Niklas Hult i Elfsborg för att nämna det viktigaste vad gäller spelare som ej kommer till start.

Mitchx - 01 April, 2013, 06:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mitchx - 2013-04-01 14:27:49

Pettson Reken är ju att Elfsborg ska göra mål innan 52:a minuten. Huvuddelen av den iaf.
Vad gäller straffspelet så ja startar inte Bangura så faller ju teorin ja. Sådant kan jag omöjligen vet om jag skrivet nästan ett dygn innan, men med eller utan Bangura på plan så står jag för spelen att Elfsborgh ska göra mål innan 52:a och att de ska göra mål i båda halvlekarna.

Ja alltså Bangura är ju inte populär i AIK och han kankse kommer tas hårt vilket kan ge extra frisparkslägen.

Mitchx - 2013-04-01 14:24:31

AIK
Jag har ingen aning hur många straffar han fått, men jag tycker att på konstgräs där spelet går snabbt med ett lag som behärskar det och eventuellt ett segt AIK fölsvar.. ja då borde det ju finnas en bättre chans än vanligt. Vad gäller Majstorovic som jag inte ger mycket för så vad jag hörde och läste så var Nils Erik Johansson den sämste i försvaret för AIK och ja jag vet att han är bra egentligen. Vad gäller Syrianska så vet jag inte alls. Jag skrev aldrig att jag visste heller.

AIK - 2013-04-01 12:39:19

Hur många straffar har Bangura fått för sin snabbhet?
Sedan borde du haft koll på att Daniel Majstorović startade när försvaret var riktigt uselt i svs cupen och han är inte med idag. Vad hade Syrianska för chanser mot AIK i den matchen? Denna rek bygger bara på en massa skitprat.

Pettson - 2013-04-01 09:09:08

om reken bygger på att bangura drar på sig fokus(grovt draget) så HOPPAS jag verkligen han spelar idag också. annars faller rek/spel/teori eller..? :-)

helvete vad det kommer att låtas! håller dock med att AIK's försvar vart riktigt "pocahontas" senaste tid...