Speltips Skellefteå v Linköping

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-04-01 16:00
Land: Sverige
Liga: Slutspel
Odds: 1,77
Speltips: 1
Spela på Speltips Skellefteå v Linköping
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Luleå kopplade igår ett rejält grepp på Färjestad och idag så skulle jag ju tro att Skellefteå gör detsamma på Linköping.
En oerhört snöplig förlust hemma i det första mötet. Det är en match som Skellefteå borde vunnit 10 av 10 gånger så som den gestaltade sig. 2-0 ledningen inför den tredje perioden slutade med förlust 2-3 efter s.d där 2-2 målet kom i numerärt underläge för Linköping efter en riktigt indianare av jag minns inte vem. Ridå! Och när tappade Skellefteå senast en tvåmålsledning inför en slutperiod?

Men Skellefteå studsade tillbaka på momangen. Och det på ett sätt som jag tror avgjorde hela semifinalserien. Redan nu.
Precis som Linköping så låg man under 2-0. Men en kvittering med keepern uttagen 30 sekunder från slutet gjorde så att man tvingade fram en förlängning där norrlänningarna till slut drog det längsta strået. Knäckande för Linköping som mer än mest hade behövt tagit vara på den där breakbollen man gavs medan för Skellefteås del fick tusen ton luft under vingarna. Och då vet vi att man redan innan den nya luften är Sverige bästa lag.

Blixten slår sällan ned två gånger på samma ställe. Jag skulle ju vara ytterst förvånad om Skellefteå bränner på nytt hemma. Allt som kunde gå fel under den tredje perioden hemma senast gick fel. Indianare till ribbstudsar. Det som för mig kunde ha talat emot Skellefteå idag vore nya skador och sjukdomar. Men så vitt jag vet så ställer man upp med exakt samma manskap som senast. Och då är favoritskapet klart motiverat!
Spela på Skellefteå v Linköping hos William Hill
holms - 1 April 2013 - 08:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: