Speltips

Speltips Landskrona v Degerfors

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-06 16:00 Spela här

Speltips Landskrona v Degerfors
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1,90 Speltips: 1
2013-04-06 16:00 Landskrona v Degerfors 1 1,90 holms

Jag tror ju, att även om Degerfors får en säsong utan skador och trassel, att man kommer att tillhöra botten av tabellen. Man har till exempel bara två anfallare i truppen, varav den ena då är Alexander "Nutt" Andersson, en trött snubbe som skrämmer lika många försvar som Thomas Nordahl gör idag en söndagsmorgon inne på Willys med håret åt alla håll. Om det kan bli trassligt med en hel trupp, hur ska det då gå i början med en trasig?

I Degerfors är man vana vid att om inget annat fungerar, då är det bara att slänga upp bollen på Peter Samuelsson, så löser han det på något sätt. Kan inte minnas hur många gånger han har räddat laget.
Nu finns det ingen sådan livlina kvar. För Peter är tillbaka i ÖSK (idioti enligt mig, patriotism måste gå före allt i länet) vilket har gjort att bredden och spetsen helt nu saknas i Degerfors.

Och det är inte bara där det trasslar. För inför premiären så finns det mycket annat att oroa sig över.
Det handlar om Andreas Holmberg, mittbacken som är knäskadad och kommer att missa flera matcher i serieinledningen och mittfältaren Daniel Sundgren, som i veckan fick besked från en magnetkameraundersökning som visade en överansträngning i ena ljumsken. Även han blir borta minst ett par veckor.
Dessutom är frågetecknen stora för mittbacken Robert Medvegy och anfallaren Alexander "Nutt" Andersson.
De tre förstnämnda ordinarie gubbar som hade behövts mer än väl när den bortapremiär mot ett pånyttfött Landskrona väntar. Att "Nutt" nu saknas, ja det betyder ju i all sin enkelhet att det bara finns en enda anfallare att tillgå.

Landskrona ja. Som andas mer optimism än på länge. Ett jäkligt klokt lån i Alex Nilsson från Malmö som tillsammans med Fredrik Karlsson kommer att ställa till ett helvete för många lag den här säsongen. Och ställer man till ett helvete för dom, ja då ställer man utan tvekan till ett ännu större helvete för detta vingklippta Degerfors.

1,90 är taget!

holms - 04 April, 2013, 10:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Daniel_E - 2013-04-04 15:05:16

X2 spelas, Ferhad Ayaz blir målskytten för Degerfors i tillnäppt 1-1 match! Ferhad Ayaz kommer slå igenom ordentligt i år, så förmodligen spelar han i Örebro nästa år! (Populär väg och gå numera)

Jarelind - 2013-04-04 12:53:30

Nu tror jag Bois vinner hur som helst, men F Karlsson rätt viktig ifjol. Bois tig 2,31 p i snitt i matcherna han spelade. Och 0,31 p i matcherna han inte spelade.
Som sagt, tror dock inte detta är nåt att bry sig om nämnvärt just för denna match...

rubensvart - 2013-04-04 11:12:37

Enligt rapporterna kommer tyvärr inte Fredrik Karlsson starta premiären. Det blir istället Fredrik Olsson. Jobbigt nog för Degerfors, förhoppningsvis.