Speltips

Speltips Astros vs Angels

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-04-13 04:00 Spela här

Speltips Astros vs Angels
Land: mlb Liga: mlb
Odds: 3.30 Speltips: leda efter 3 innings
2013-04-13 04:00 Astros vs Angels leda efter 3 innings 3.30 Mitchx

Houston har efter usel start gjort 16 och sen 8 run i de 2 senaste matcherna och nu ställs man emot en hygglig pitcher inte mer. Man kan ALDRIG lita på Houston så jag tänker inte en tanke på vinnarspelt.
Dock Startar man med en bra pitcher som gjort 2 solida starter emot 2 av de hetaste lagen jsut nu (oakland och Texas). Nu möter han ett Angels som för det första inte ser bra ut alls vad gäller offensiven.
Det finns mycket mer att önska för deras fans. I förra årets enda start emot Houston släppte Hanson (Angels pitcher) 2 run och 6 hits på 5 innings.
Jag tror att efter 3 innings kan mycket väl Houston leda. 3.15 i odds känns intressant pga Houstons slagform baserat på 2 senaste samt fördel av hetare picther. Inget spel man satsar hårt på känner jag, men
för den som vill lägga en mindre slant tycker jag detta är ett värdespel.

Därtill så är detta en sådan match där det kan vara värt chansa på ett hgra odds. Lika väl som Houston kan leda pga bättre pitcher kan de tappa pga att de är ett sämre lag och att när deras picther byts ut
efter 5-7 innings så kommer det in en av alla deras kassa. Jag tycker 7 ggr känns spelvärt. Står det typ 2-1 Houston efter halva. Då tror jag att Angels vinner.


Spel på Houston matchen

Huvudspelet: Lead after innings: After 3 innings Houston odds 3.30
Chansspelet Double result: Houston/Angels odds: 7.00
Lycka till!

Mitchx - 13 April, 2013, 00:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!