Speltips

Speltips Ifk åmål-Carlstad united

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-04-13 15:00 Spela här

Speltips Ifk åmål-Carlstad united
Land: Sverige Liga: div 2 Norra götaland
Odds: 1.60 1.65 Speltips: 2
2013-04-13 15:00 Ifk åmål-Carlstad united 2 1.60 1.65 Grogg

Ja dags för seriepremiär i 2:an för Ifk åmål och det kommer bli tuffast möjligt då Carlstad är ett mkt bra lag och dom har spelat bra på slutet i träningsmatcherna bland annat 1-1 mot oddevold....

Deras målsättning är att ta klivet upp i ettan iår.


Hemmalaget Ifk åmål däremot har större problem sen skyttekungen sen många år David johannesson kritat på för ljungskile.... den andre forwarden valon gashi har tydligen också lämnat laget nu hyfsat nära seriepremiär iaf så det betyder trubbel visst man har värvat David andersson från sk sifhälla div 3 som skall ersättare men han är inte i närheten av den kaliber David johannesson visat upp i flera år här i åmål även om han är giftig i straffområdet så tror jag att Carlstad united har scoutat ordentligt!!

Inte nog med trubbel där! dessutom har Michael Halldan och Andreas Jonsson som var de givna innermittarna ifjol och spelade mest hela säsongen borta Jonsson tacka för sig och varvade ner medans Halldan är knäskadad och borta en längre tid...Ifk ryckte ut snabbt och värvade 2 innermittar från lokalkonkurrenten viken somspelar i div 4...

ifk har på slutet inte gjort mål i dom 3 senaste träningsmatcherna mot

arvika,stenungsund & Grebbestad...
Carlstad spelar 1-1 mot oddevold...

Ifk har alltså värvat div 4 spelare inför div 2 tåget och javisst detta kommer bli ett mkt tufft år men visst har dom möjlighet att hänga kvar dock tror jag att detta är en match som är alldeles för tuff med tanke på förutsättnnigarna.


Odds:1.60 ger Svenska Spel på 2:an,bet365 gav 1,65 igår.

Lycka till

Grogg - 13 April, 2013, 11:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lurwns - 2013-04-13 12:25:10

Carlstads juniorer slog Åmåls A-lag med 3-0 i en träningsmatch på försäsongen, säger en del om styrkeförhållandena mellan dessa två lag. Ska vara klasskillnad. Att matchen spelas på konstgräs gör det inte sämre. Rygg!