Speltips Berlocq - Wawrinka

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-05-14 13:45
Land: Italien
Liga: ATP Rom
Odds: 1,72
Speltips: Berlocq +1,5
Spela på Speltips Berlocq - Wawrinka
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Berlocq +1,5
Nästan allt snack går om hur Wawrinka ska tackla senaste veckornas succé. Kommer han vara sliten? Satsar han på Rom, kommer han då orka i Franska Öppna? Hur motiverad kommer han att vara?

Det är inte någon drömlottning Stan har fått. Han inleder mot en av världens mest etablerade grusspelare som inte gör annat än att bolla på tröga sydamerikanska grusbanor. Enda skillnaden idag är att den här turneringen ligger i Italien.

Berlocq har varit någon sämre än vad man förväntas av honom under grussäsongen. Det är nu han ska plocka sina poäng och detta är ett perfekt läge att rubba Wawrinka.

Jag skulle bli djupt förvånad om schweizaren bara kan ladda om efter finalförlusten mot Nadal, flyga till Italien, och köra över Berlocq.

Argentinaren har gått igenom kvalet utan att tappa set och är alltså inspelad på underlaget. Wawrinka kommer direkt från Madrid, men omställningen till det italienska gruset kan bli ett problem.

Wawrinka har 2-0 i matcher där enda grusmatchen slutade med en tresettare. Jag tror att Berlocq har goda möjligheter att plocka ett set även här och expekt erbjuder 1,72 på detta. Andra spel som hcp på Berlocq eller överspel kan också vara aktuella.

Wawrinka har tappat set i sina fyra senaste matcher, då är det visserligen inga dussinlirare han ställs emot, men med tanke på förutsättningarna ska även Berlocq kunna störa den nyblivne världstian.

Expekt erbjuder 1,72 på detta scenario.
Spela på Berlocq - Wawrinka hos Expekt
Poldan - 13 Maj 2013 - 12:56
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2013-05-13 20:40

Malisa//

Stort tack! Hoppas Berlocq kan lösa ett set imorrn och att spelandet går bra i framtiden! :)

malisa - 2013-05-13 17:50

Hej !
Litar på din bedömning och ryggar spelet , Stan MÅSTE va trött efter dom matcherna han spelade på sistone plus att underlaget är långsammare och bollduellerna kan bli längre än i Madrid.
Oavsett hur de går imorgon vill jag ge dig BERÖM för du verkligen följer tennisen och verkar va ruggigt påläst och insatt i ämnen ; att du sen delar med dig och att jag/vi skyfflar in lite pengar gör inte saken sämre , tvärtom.
Hatten av , keep on going !!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: