Speltips

Speltips Roger-Vasselin - Hewitt

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-07-23 17:00 Spela här

Speltips Roger-Vasselin - Hewitt
Land: USA Liga: ATP Atlanta
Odds: 1,94 Speltips: Vasselin +1,5 set
2013-07-23 17:00 Roger-Vasselin - Hewitt Vasselin +1,5 set 1,94 Poldan

Bli för guds skull inte förvånade om Lleyton Hewitt får problem med Roger-Vasselin imorgon. Edouardo är visserligen inte särskilt formstark, men Lleyton får i stort sett alltid problem när han går på hardcourt direkt efter grässäsongen.

2010 vann Lleyton grästurneringen Halle och tog sig till fjärde omgången i Wimbledon. Efter det fick australiensaren stryk på hardcourt av Lukas Lacko och Alejandro Falla.

2011 var skadefyllt för Hewitt som gjorde en dålig grässäsong. När han gick på hardcourt förlorade han också mot Rajeev Ram och Blaz Kavcic.

2012 Final i grästurneringen i Newport och tredje omgången i Wimbledon. Vinst mot Youzhny i hardcourt-debuten, men stortorsk mot Troicki i andra omgången.

2013 Semifinal i Queens, final i Newport och andra omgången i Wimbledon.

Edourado vann bara en gräsmatch i år, men han hängde med bra mot Gulbis i Wimbledon och har redan avklarat hardcourt-debuten som blev förlust mot Matteo Viola som han naturligtvis ska slå. Förra året, vid den här tidpunkten, befann han sig i samma formsvacka som nu. Kanske något för fys-teamet att titta närmare på? Men den gången tog han åtminstone set av Giraldo, Chardy och Fognini.

Det absolut troligaste är att han även kan plocka set på Hewitt som bara måste få en reaktion på allt grässlit de senaste veckorna. Lleyton lär åka tidigt i samtliga turneringar innan US-Open för att sedan göra en helhjärtad satsning där istället.
Det märktes rätt tydligt att kroppen sakteliga tog för Hewitt under grässäsongen och det är högst tveksamt att han slagit några bollar efter ATP Newport.

Provar Edourado Roger-Vasselin att plocka ett set av Lleyton Hewitt till 1,94 hos Unibet .

Poldan - 22 Juli, 2013, 17:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!