Speltips

Speltips Azerbadjan - Malta

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-14 18:00 Spela här

Speltips Azerbadjan - Malta
Land: Azerbadjan Liga: Träningsmatch
Odds: 1.72 Speltips: u2,5
2013-08-14 18:00 Azerbadjan - Malta u2,5 1.72 Polsater

Spelar u2,5 mål mellan Azerbadjan och Malta i kvällens träningsmatch. Betsson betalar 1.72, vilket får anses helt okej.

Malta har gått under u,5 i 10 av sina senaste 14 matcher. Man har gått över mot San Marino och Liechtenstein i matcher där man själva lyckades göra mål och även mot Tjeckien och Bulgarien, två lag som på egen hand klarade av ö2,5.

Nu ställs Malta mot notoriskt svåspelade, inte minst i Baku, Azerbadjan. Spelarna är väl rätt så vana, men det kommer vara över 30 grader varmt när matchen spelas. Azerbadjan har gått u 2,5 i 10 av sina 12 senaste matcher. På hemmaplan har man gått under 5/6 senaste. Azererna gör mycket sällan fler än ett mål på hemmaplan (eller över huvud taget). Tittar vi på bara vänskapsmatcher har man gjort ett eller noll mål i sju av sina senaste tio hemmamatcher. Samtidigt släpper man in extremt få mål. På sju matcher hemma har man släppt in bara fyra baljor, varav två kom från Portugal, som till sluuut fick hål på Azerbadjan i en kvalmatch i mars.

Azerbadjan är väldigt svåra att få hål på, samtidigt som de själva inte direkt öser in mål framåt. Samtidigt utveckals Malta mer och mer och är inte längre den fruktansvärt tacksamma slagpåse man gör tvåsiffrigt på med förbundna ögon. Dessutom är det träningsmatch, vilket innebär många byten och försämrad rytm i spelet i andra halvlek. För mig luktar det 1,2-0 till hemmalaget här. Man ska inte glömma bort att FIFA-poäng också står på spe här, vilket är väldigt viktigt för de mindre nationerna. Så hemmalaget lär knappast blotta sig bakåt och storma framåt vid ledning heller.

Medelinsats. @nokkan21 på Twitter.

Polsater - 14 Augusti, 2013, 10:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!