Speltips

Speltips Ljungskile - GAIS

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-03 19:00 Spela här

Speltips Ljungskile - GAIS
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2.20 Speltips: 1
2013-09-03 19:00 Ljungskile - GAIS 1 2.20 master

T I S D A G. Vad ska man hitta nu då? Hm... och det bästa man hittar är från Superettan. Spelutbudet denna dag är minst sagt uruselt. Men det kan även räcka med ett spel för att gå plus...

Ljungskille mot GAIS. Båda lagen befinner sig i mitten av tabellen och har knappt något att spela för. GAIS 6:a, Ljungskile 8:a.

Hemmalaget i denna match, Ljungskile har en väldigt bra form då man kommer till detta möte med tre raka segrar, varav en var i den svenska cupen. Skalpen senast borta mot Landskrona var oerhört stark och innan dess slog man planenligt Brage med klara 4-1 på hemmaplan. Man har även slagit grymma Falkenberg för inte alls så länge sedan. Det med 3-1 på hemmaplan. När det fungerar för laget kan man slå vilket lag som helst på hemmaplan. Helt klart. Och nu möter man GAIS.....

Som å andra sidan har haft det tufft på sistone. 1-1 mot Örgryte på hemmaplan är knappt godkänt. Speciellt inte om man kvitterar i slutskedet av matchen. Mendes räddade dom den gången, som så många gånger förr. Innan dess förlorade man borta mot Östersund med 2-0. Bortamatchen innan den blev det en tung förlust mot Degerfors med 4-2. Bortaspelet har alltså inte alls fungerat på sistone och nu ska man alltså gästa Ljungskile som är ett riktigt starkt lag på sin egen arena.

GAIS kommer till matchen med ett stort avbräck - offensivt sett. Joel Johansson skadade sig i senaste matchen och kommer inte till spel i denna bortamatch!!! Tungt avbräck som sagt. Nu blir det betydligt tunnare där uppe där Mendes med all sannolikhet få klara sig rätt så själv. Antingen blir det Drugge som en släpande forward eller Linus Tornblad bredvid Mendes. Själv tror jag på det förstnämnda. Hursomhelst, det är inget annat än ett stort avbräck vilket kommer synas ute på plan!

Jag tror att Ljungskile har goda möjligheter att vinna - det som jag tycker talar för en hemmaseger är:

- Ljungskile är ett oerhört starkt hemmalag
- Ljungskile befinner sig i en relativt bra form
- GAIS har två raka bortaförluster
- GAIS saknar sin ena anfallare Joel Johansson - stort avbräck
- Ljungskile vann förra matchen lagen emellan med 1-0 - det i våras på GAIS hemmaplan

Så... 2.20 är helt klart ett riktigt bra odds!
-
Rygga som vanligt på egen risk!

Spreadsheet.se/Bosanceros
Twitter @EdinMadrid

EDITERAD 2013-09-03 01.04:35

master - 03 September, 2013, 01:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!