Speltips

Speltips Murray - Wawrinka

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-09-05 19:30 Spela här

Speltips Murray - Wawrinka
Land: USA Liga: US-Open
Odds: 1,72 Speltips: Över 35,5
2013-09-05 19:30 Murray - Wawrinka Över 35,5 1,72 Poldan

Det är lite trist att leverera överspel, men även idag är det just överspelet mellan Andy Murray och Stanislas Wawrinka som är bäst. Det är lite samma sak som det var mellan Ferrer och Gasquet – fast på en något högre nivå.

Favoriten, i det här fallet Murray, har inte kommit upp i närheten av sin maxkapacitet i US-Open och precis som Ferrer har han varit dålig ända sedan titeln i Wimbledon. Andy har tappat set mot Denis Istomin och Leonardo Mayer samtidigt som han var hårt pressad i första set mot Florian Mayer.

Dagens motståndare, Stanislas Wawrinka, håller ett par pinnhål högre nivå än Murrays tidigare motståndare och han har ju en historik av att pressa toppspelarna. Alla minns väl hur nära schweizaren var på att slå ut Novak Djokovic i Australian Open, egentligen var han bara en feldömd poäng från segern.

Stan har dessutom en väldigt bra statistik mot Murray och jag utesluter absolut inte att han kan skrälla. 8-5 totalt till skotten men Andy har bara vunnit två matcher i raka set och det är nästan så att jag utesluter att han gör det i kvartsfinalen. Faktum är att Wawrinka plockat set mot Andy i samtliga åtta möten på hardcourt.

Man får nästan påstå att Stan krossade Berdych i åttondelen och då tycker åtminstone jag att Berdych, vid tillfället, hade gjort en strålande turnering och verkligen spelat sitt a-game.

Senaste året har Wawrinka, tillsammans med Norman & co, gjort stora framsteg. Wawrinka har gjort sin absolut bästa säsong där Nadal var den enda spelaren som kunde slå honom under grussäsongen. Men när grässäsongen tog vid började resultaten utebli, han är ju inte känd för att vara någon stjärna på gräs och drabbades dessutom av en lättare ryggskada som plågade honom i inledningen av hardcourt-spelet.

Nu tycks Wawrinka vara i riktigt gott slag och jag tror att vi kommer få se ännu en ruggig kvartsfinal.

Spelet hämtas återigen från bet365


EDITERAD 2013-09-04 23.55:12

Poldan - 04 September, 2013, 23:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!