Spelar PSG ö5,5 hörnor till oddset 2.1 på bet365 .

4. PSG 4 2 2 0 6:3 8
15. Bordeaux 4 1 1 2 3:5 4

Ligamatcher Bordeaux
01.09.13 LIG St. Etienne Bordeaux 2 : 1
24.08.13 LIG Bordeaux Bastia 1 : 0
17.08.13 LIG Toulouse Bordeaux 1 : 1
10.08.13 LIG Bordeaux Monaco 0 : 2

Ligamatcher PZG:
31.08.13 LIG PSG Guingamp 2 : 0
25.08.13 LIG Nantes PSG 1 : 2
18.08.13 LIG PSG Ajaccio 1 : 1
09.08.13 LIG Montpellier PSG 1 : 1

I år snittar PSG 7 hörnor på bortaplan, 9,75 totalt. Bordeaux snittar 5,25 hörnor mot totalt, på hemmaplan är siffran 5,5. I fjol snittade PSG 5,24 hörnor framåt per match. Bordeaux snittade 4,61 hörnor mot sig i fjol.

Bordeaux kom ifjol på sjundeplats och är väldigt svåra att bryta ner. Förra året släppte man in 19 mål och förlorade baratre hemmamatcher på hela året. I en sån här match - där PSGs stjärnor varit ute och slitit i olika landslag runtom i världen lär det bli en jämn och tajt match. PSG lär dock vara spelförande och anfalla en hel del. Som jag ser det är det inte otänkbart att vi länge kommer ha ett oavgjort resultat - kanske rent utav en ledning för Bordeaux. Det kommer leda till ett PSG som under stor del av matchen kommer behöva anfalla på ett sätt som automatiskt genererar hörnor.

I skrivande stund är det oklart hur PSG kommer ställa upp. Maxwell, Thiago Silva och Lucas Moura spelade för Brasilien i USA natten mot onsdag. Detta kan öppna för exempelvis Lucas Digne, den talangfulle ytterbacken som hämtades från Lille. Lavezzikom tillbaka på torsdagseftermiddagen, medan Cavani kommer joina laget i Bordeaux. Zlatan spealde 90 minuter i Kazakstan i tisdags - hur pigg är han efter resor, tidsomställningar och krogbesök med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson (lyssna på deras senaste podcast!). Jeremy Menez och Javier Pastore missar matchen pga skador. Rotation kan bli aktuell alltså!

Bordeaux har jämfört med i fjol tappat Benoit Tremoulinas, Anthony Modeste och Jaroslav Plasil. Säsongen har inletts tveksamt. Senaste matchen mot St Etienne varman riktigt bleka. Hemma på Stade Chaban Delmas är man dock alltid svårslagna.

PSG har inlett med att skapa mycket hörnor och här väntar jag mig en jämn match med ett PSG som under stor del av matchen kommer behöva anfalla. Det borde generera ett antal hörnor för ett bortalag, som oavsett om det blir rotation eller inte, kommer ställa ett starkt lag på planen. Att PSG ännu inte riktigt fått i gång ett flödande anfallsspel, att laget än så länge har fler spelare om vill stå stilla och spela boll än spelare som vill springa i djupled, ser jag inte riktigt som ett bekymmer när det gäller att skapa hörnor.

Uppdaterar med trupper under fredagen.

Medelinsats.

@nokkan21 på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip