Speltips

Speltips Liverpool - Southampton

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-09-21 16:00 Spela här

Speltips Liverpool - Southampton
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.00 Speltips: Under 2.5 mål
2013-09-21 16:00 Liverpool - Southampton Under 2.5 mål 2.00 master

Jag avskyr underspel. Det är verkligen inte kul att jobba in. Nästan så att man får hjärtattack varje gång. Men tror att jag har funnit ett mycket bra underspel till denna lördag.

Liverpool - Southampton.

Liverpool har inlett överraskande bra och ligger i toppen med tre segrar och en oavgjord. Fem mål framåt - två mål bakåt. De två insläppta målen kom i den senaste matchen mot Swansea på bortaplan där man åkte hem med en poäng. Annars har Mignolet imponerat i målet. Räddat Liverpool flera gånger om i flera matcher. Kunde inte göra så mycket senast på målen som han släppte in. Nu återkommer Agger. Oerhört viktigt för Liverpool! Ja, det gick ju inte så värst bra senast utan Agger mot Swansea. Framåt kommer den lovande talangen, Coutinho, saknas. Ett stort avbräck i offensiv väg för Liverpool, då Coutinho gjort det väldigt bra inledningsvis och får nog blomma ut denna säsong. Suarez är fortfarande avstängd. Man får förlita sig på en bra defensiv insats och Sturridge där framme mot Southampton.

Southampton har en väldigt vass offensiv denna säsong med Rodriguez, Lallana, Osvaldo och sist men inte minst Lambert. Men man har trots den offensiven endast gjort två mål framåt på fyra matcher vilket är uruselt. Dock har man hållit tätt bakåt och släppt in endast två mål.

Southampton har en bra offensiv, men jag tror inte att man kommer kunna skapa mycket framåt på bortaplan mot hemmastarka Liverpool - som även har en mycket bra defensiv. Liverpool kommer nog att få sina chanser, men över två mål tror jag definitivt inte att dom gör utan Suarez och Coutinho.

Jag förstår mig inte på oddset, vi får hela två gånger pengarna på underspelet! Man måste bara spela det, även om det inte är bra för hjärtat.

Spel: Liverpool - Southampton Under 2.5 mål @ 2.00

Lycka till vid rygg!

master - 21 September, 2013, 01:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!