Speltips

Speltips Patriots at Jets

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2013-10-20 19:00 Spela här

Speltips Patriots at Jets
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Patriots -3,5
2013-10-20 19:00 Patriots at Jets Patriots -3,5 1,90 JohnAnthony

Patriots (5-1) at Jets (3-3)

I matchen mellan New England Patriots och New York Jets möts två lag som verkligen ogillar varandra, i likhet med veckans Ravens – Steelers match är detta ett riktigt rivalitetsmöte.

Inför matchen har det som vanligt varit Jets som har pratat och Patriots som har förberett sig. I Jets lägret proklamerar man hur man har tränat i extra Tight End formationer eftersom man anade att Patriots TE Rob Gronkowski skulle bli spelklar medan Patriots låter statistiken tala och lutar sig mot fem raka vinster mot Jets varav den senaste den här säsongen (vecka 2, 13-10 Patriots).

Båda lagen tampas med skador och framför allt Patriots är drabbade med sina tre bästa försvarsspelare på skadelistan ( DL Vince Wilfork, LB Jerod Mayo och CB Aqib Talib). Jets saknar i sin tur en viktig pusselbit i WR Santonio Holmes, utan sin förste reciever har lagets Rookie QB Geno Smith ingen att vända sig till när passningsfickan kollapsar och han hamnar under press. Även TE Kellen Winslow saknas. Detta har lett till 10 interceptions från Smith så här långt i år vilket är alldeles för mycket. Turnovers har annars varit nyckeln till framgång för Jets mot Patriots, när Patriots har vunnit den statistiken är man 7-0 mot Coach Rex Ryans Jets.

Jets CB Antonio Cromartie har tidigare varit en dominant spelare som har haft potentialen att stänga ner sin reciever och dessutom vara en riktigt interception producent. Hans spel har dock varit mediokert i år, något som inte kan fortsätta om man ska ha en chans att pressa Patriots och få häng i divisionsracet. Inför säsongen har man även gjort sig av med ligans bästa CB Darelle Revis, något som skadar både lagets och Cromarties produktion avsevärt.

Förra veckan såg vi Patriots anfall spela bättre än på länge och den sista TDn där QB Tom Brady hittar WR Kenbrell Tompkins med fem sekunder kvar är en sådan sak som gör en enhet starkare och skapar förtroende mellan QB och recievers, något som har saknats under året. Brady är 18-4 mot Jets i karriären och har sannerligen mött bättre upplagor än denna.

Duon Brady- Bellichick (Patriots Coach) är anledning nog att tro att ett skadedrabbat New England täcker spridningen med marginal mot ett New York Jets i spillror utan defensiva playmakers och med en Rookie QB som gör för många misstag.

Spel: New England -3,5

Bookmaker: bet365

Odds: 1,90

Insats: 2 units


Robinn Sander


EDITERAD 2013-10-20 13.05:54

JohnAnthony - 20 Oktober, 2013, 13:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!