Speltips

Speltips STL Cardinals @ BOS Red Sox

Sport: Baseball Spelstopp: 2013-10-24 02:00 Spela här

Speltips STL Cardinals @ BOS Red Sox
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.81 Speltips: BOS Red Sox
2013-10-24 02:00 STL Cardinals @ BOS Red Sox BOS Red Sox 1.81 MSrekare

Godkväll.

So far 4/6 vinstlir på MLB'n sen jag började skriva rekar här. Inatt hoppas jag på en ökning då MLB WorldSeries drar igång, October Classic , final och allt vad det heter. Som en CL-final för fotbollsälskande fast i bäst av sju matcher. Spektakulära matcher att vänta och avnjuta, stämning på topp och en sjuhelvetes publik-fest. Underbart. Nu kör vi.


Först ut för RedSox har vi Jon Lester.

Lester besitter en ERA på 3.75, sett överlag sen säsongens start, och ett rekord på 15-8. Inte så imponerande siffror på förhand va? Ser man tillbaka lite på han starter dock och kikar på hans kast märker man en klar skillnad i hans fastballs jämfört med i början av säsongen då mycket av hans fokus låg på att kasta så hårt som möjligt och så högt som möjligt. Resulterade i allt för höga bollar som ledde till en en hel del walks och släppta runs, därav hans i princip 'kassa' ERA. Har haft suveräna matcher i början också, ska inte sägas något om,Dock mycket fokus på det negativa.

Allt eftersom tiden har gått och att döma av de starter jag sett, har Lester gjort en klar förbättring i sitt spel gällande curveballs och fastballs. Har blivit en av Sox främsta pitcher i detta nu, senaste matcher/starter mot Tigers släppte han till 1 respektive 2 runs över 5/6 innings. En nu väldigt självsäker pitcher.


Cardinals skickar fram A.Wainwright till plattan som startande pitcher.
Duktig kille som äger en ERA på 2.94 samt ett 19-9 rekord. Varit jämn sen säsongen start och en rutinerad kille, självklart finns även här en massa om och men. Wain har jobbat på att göra hans curve-balls effektivare, som överlag är hans starka sida gällande kast, just för såna här sammanhang där press och nervositet är ett faktum, för duktiga motståndare som läser hans curves enklare än vad ett C.WhiteSox gör, i detta fall RedSox. Detta har RedSox uppmärksammat och eftersom Wain inte lyckats ändra något med hans curves,varken hastighet eller zon-träff, kommer detta absolut gynna Sox.

Bör tilläggas att Lester är vänsterhänt och Wain högerhänt. Fördel Sox.

Premiären är igång, WorldSeries är igång, ett kokande Fenway Park och en dos hatmöte.
Kan detta blir året höjdpunkt? För mig är det de, premiären är det lilla extra, ett möte alla vill vinna, det lilla psykiska övertaget man får genom att leda med 1-0 i matcher, och RedSox har, en fantastiskt möjlighet att visa, varför RedSox är RedSox och varför dom är tippade som favoriter till att vinna WorldSeries 2013. Det är igång, på riktigt.


------------------------------------------
Mitt spel;

B.RedSox - STL.Cardinals 1
/1.81x taget, alla dagar i veckan. 7/10 enher.

Twitter - @MSrekare

Lyccccka till!

MSrekare - 23 Oktober, 2013, 22:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Leo_S - 2013-10-23 22:49:11

Var inne på Red Sox också, så känns ännu bättre nu såklart! Jobba!

Cash-Is-King - 2013-10-23 22:47:23

Rygg som vanligt och grattis igen :)

Sitetalk - 2013-10-23 22:44:21

Kul att du är tillbaka och att allt slutade lyckligt, Ryggar för första gången ett Baseball rek :) Hoppas på nybörjatur!

Tiwi - 2013-10-23 22:44:17

Ryggar i vanlig ordning