Speltips

Speltips Häcken - Halmstad

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-10-25 19:00 Spela här

Speltips Häcken - Halmstad
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.67 Speltips: 1 -1 asian.
2013-10-25 19:00 Häcken - Halmstad 1 -1 asian. 2.67 NiftY

Oddset på raka ettan har droppat något enormt. Från startodds på 2.10 till 1.91. Det finns en anledning till detta.

Idag spelar Häcken sin sista match hemma på Rambergsvallen. Fyra raka segrar har man på hemmaplan och har bara släppt in två bollar under dessa matcher.

Idag tar Häcken i mot gästande Halmstad som har en oerhörd press på sig då man ligger precis på nedflyttningsstrecket med 27 inspelade poäng på 28 spelade matcher. Bortaplan är inte Halmstads starkaste sida då man endast lyckats vinna tre matcher där, under hela säsongen.

Som grädden på moset så kommer publiken in för endast tre kronor (!!) idag, så räkna med att det kommer bli ett skapligt tryck med mycket publik. Kanske runt 5000.

Senast de bägge lagen möttes så vann Häcken med 2-0 på bortaplan.

Formstarka Häcken blir för svåra för Halmstad idag och jag tror på 2-0, alternativt 3-1 som slutresultat.

Därför väljer jag att spela HCP -1 på Häcken; d.v.s att om Häcken vinner med 2 bollar eller mer så blir det vinst. Vinner Häcken endast med en boll så får jag mina pengar tillbaka. Ett sunt spel enligt mig. Hittas under spelen fler asian handkapp -1 hos bet365 .

Läget i lagen.
Häcken:
Fredrik Björck har varit sjuk och tränade i dag, men står över matchen. Yago Fernandez, Tibor Joza, Hosam Aiesh och Oscar Lewicki är också borta samtidigt som Carlos Strandberg är i väg på U17-VM.

Mjällby:
I truppen blir det en ändring. Jesper Westerberg är tillbaka från avstängning. Sedan tidigare är Shkodran Maholli och Marcus Johansson långtidsskadade (korsband).


Häcken-truppen: Källqvist, Mehic, Arkivuo, Wahlström, Zuta, Ali Khan, Sandberg, Frölund, Samuel G, Simon G, Bjurström, Chatto, Makondele, Anklev, Ojala, Nasiru, Ericsson, Williams, El Kabir, Lebedynski.

Halmstad-truppen: Truppen, på 20 man: Stojan Lukic, Rasmus Rydén, Jesper Westerberg, Viktor Ljung, Oliver Silverholt, Richard Magyar, Peter Nyström, Fredrik Liverstam, Michael Svenson, Simon Silverholt, Kristinn Steindorsson, Johan Blomberg, Stefan Selakovic, Kristoffer Thydell, Antonio Rojas, Kristoffer Fagercrantz, Andreas Landgren, Mikael Boman, Marcus Antonsson och Gudjon Baldvinsson.


Ryggar gör ni ju förståss på eget bevåg :)

NiftY - 25 Oktober, 2013, 09:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Moneyline - 2013-10-25 18:58:19

Dock är det ett väldigt högt odds! Förstår din "safe-lina"!

Moneyline - 2013-10-25 18:57:29

Du kan väl med handen på hjärtat inte tro att Häckenpubliken kommer skapa stämning på en fotbollsarena? 5k ?! Skamligt om det inte kommer fler för snåljåpar för 3kr/biljetten!
Om det nu helt plötsligt dyker upp lite folk på Rambergsvallen så tänker jag tvärtom mot dig. Häcken får panik för att dem måste prestera för att locka folk nästa år!
Halmstad kanske kan gröta till sig en pinne. Motivation grande!

markuslarry - 2013-10-25 16:33:14

halmstad var dock det bättre laget mot mjällby senast och borde ha vunnit med 3-0 på sina målchanser istället för 1-0 på en felaktigt dömd straff. vinner dom ikväll så har dom goda chanser att hamna över strecket. BP som dom möter i sista matchen hemma har dom haft ett övertag på i både allsvenskan och i superettan. så en vinst här eller ett kryss(?) så slipper dom kvala, för BP slår dom hemma. För mig lockar skrällen mer på 4 gånger pengarna eller kanske 0-1 1-2 till 13 gånger pengarna. men lycka till (:

TC69 - 2013-10-25 11:29:47

Bra Rek, Rygg